Vakantiehuis Thorn: Bungalow type Luxe 6-persoons

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Thorn), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Thorn, Limburg,Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op Parc Maasresidence Thorn in Thorn, Limburg, Nederland.

Op een prachtig gelegen vakantiepark direct aan de Limburgse Maasplassen vakantiewoningen voor 4 tot 20-personen te huur op Parc Maasresidence Thorn in Thorn, Limburg, Nederland. Luxe vakantiepark met strand, jachthaven en overdekt zwembad.

Deze vrijstaande ruime Parc Maasresidence Thorn Bungalow type Luxe 6-persoons is een uitstekende keuze om samen met uw familie vakantie te vieren! De bungalow heeft een gezellige en modern ingerichte woonkamer, de open keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine en koelvriescombinatie, inductie kookplaat, combi-oven met magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers met elk 2 eenpersoons boxspringbedden. Twee badkamers met douche, wastafel en toilet. In de berging een wasmachine en droger. Buiten een overdekt terras met tuinmeubilair. Als extra service zijn de bedden bij aankomst al voor u opgemaakt. Ook is er per persoon één grote en kleine handdoek aanwezig. In deze luxe bungalow kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Parc Maasresidence Thorn

Op dit vakantiepark zijn veel faciliteiten en als gast van deze Parc Maasresidence Thorn Bungalow type Luxe 6-persoons zult u zich niet snel vervelen.
Op het park zijn een overdekt zwembad, jachthaven, strand, bowlingcentrum, supermarkt en meerdere kinderspeeltuinen. Het animatieteam verzorgt een leuk recreatieprogramma.
Het park ligt direct aan de Maasplassen, u kunt er een sloep of waterfiets huren en vanaf het water de omgeving ontdekken. Met z'n allen uit eten? Dat kan in het gezellige Humphrey's Thorn restaurant. Voor een snelle hap is er een Take Away.

Thorn en omgeving

Dit vakantiepark is gelegen op een top locatie aan de Maasplassen maar ook in de directe omgeving zijn prachtige natuurgebieden waar u mooie fiets- en wandeltochten kunt maken, en een bezoek aan de gezellige stad Maastricht is zeker de moeite waard. Ook een kijkje bij onze buren in Duitsland en België is een optie. De plaatsen Aken, Luik liggen maar op weinig kilometers van het park en voor een dagje shoppen bent u ook zo in Düsseldorf. Bij de receptie vindt u informatie over de bezienswaardigheden en fietsroutes in de omgeving.

Hoe fijn zullen de herinneringen zijn om met uw familie hier uw vakantie te vieren in deze prachtige Parc Maasresidence Thorn Bungalow type Luxe 6-persoons vlakbij het gezellige plaatsje Thorn in Midden Limburg, Nederland. Wij heten U van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht