Vakantiehuis Thorn: Bungalow type Luxe 12-persoons

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Thorn), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Thorn, Limburg,Nederland
Personen
Maximaal 12
Prijs
zie website & speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Familie bungalow voor 12 personen te huur op Parc Maasresidence Thorn in Thorn, Limburg, Nederland.

Op een prachtig gelegen vakantiepark direct aan de Limburgse Maasplassen vakantiewoningen voor 4 tot 20-personen te huur op Parc Maasresidence Thorn in Thorn, Limburg, Nederland. Luxe vakantiepark met strand, jachthaven en overdekt zwembad.

Deze vrijstaande familie Parc Maasresidence Thorn Bungalow type Luxe 12-persoons is een geweldige keuze om samen met uw hele familie vakantie te vieren! De modern ingerichte woonkamer heeft plaats voor iedereen, in de keuken zijn een afwasmachine, grote koelvriescombinatie, 5-pits inductie kookplaat, combi-oven met magnetron, een extra oven, koffiezetapparaat en waterkoker. Apart toilet. Op de begane grond zijn twee 2-persoons slaapkamers met gedeelde badkamer met wastafel en inloopdouche. Boven zijn vier slaapkamers met twee luxe badkamers waarvan één met wastafel en inloopdouche en één met wastafel en ligbad. Twee separate toiletten. Gratis gebruik van WiFi. Bij deze familiebungalow zijn 3 parkeerplaatsen. Buiten een overdekt terras tuinmeubilair. In de berging een wasmachine en wasdroger. Opgemaakte bedden bij aankomst, een set keukenhanddoeken en per badkamer een badmat. Ook per persoon een grote en één kleine handdoek. Standaard aanwezig een kinderbed en- stoel.

Parc Maasresidence Thorn

Met uw hele familie genieten van een gezellig verblijf in deze Parc Maasresidence Thorn Bungalow type Luxe 12-persoons, u zult zich niet snel vervelen.
Op het park is er voor de kinderen een Kids Club met animatieteam en meerdere speeltuinen. Verder een overdekt zwembad, jachthaven, strand, bowlingcentrum en supermarkt. In de prachtig aangelegde jachthaven direct aan de Maasplassen kunt u een sloep of waterfiets huren. In de haven vindt u SUP Bike Tours, om een SUP Board of Bike te huren. Ook een grote Monster SUP voor 8 personen is een optie. De verse broodjes voor het ontbijt haalt u bij de Mini Market. En wilt u niet koken voor de hele familie, dan kunt u heerlijk gaan eten bij Humphrey's Thorn restaurant. Voor een snelle hap is er ook een Take Away.

Thorn en omgeving

Natuurlijk maakt u een wandeling door het witte stadje Thorn, maar in de omgeving is nog meer te beleven. Er zijn prachtige natuurgebieden waar u mooie fiets- en wandeltochten kunt maken, maar ook een bezoek aan de cultuurstad Maastricht is de moeite waard. Bij onze buren in Duitsland en België een kijkje nemen is ook een optie. Zin aan een dagje shoppen? Vlakbij in Roermond of in Aken of Luik zijn mogelijkheden voldoende en u bent ook zo in Düsseldorf. Bij de receptie is er informatie over de bezienswaardigheden en fietsroutes in de omgeving.

Prachtige herinneringen voor de hele familie om samen te genieten van een verblijf in deze Parc Maasresidence Thorn Bungalow type Luxe 12-persoons vlakbij het gezellige plaatsje Thorn in Midden Limburg, Nederland. Wij nodigen u van harte uit in de prachtige provincie Limburg,  graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht