Vakantiehuis Tholen: Villa type Oesterdam Lounge 4 voor 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Tholen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Tholen, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtige 4-pers. villa type Oesterdam Lounge 4 op Waterrijk Oesterdam in Zeeland

In het mooie Nationaal Park Oosterschelde prachtige vakantiewoningen te huur voor 4 personen op Waterrijk Oesterdam Tholen Zeeland. Een paradijs voor watersporters!

Deze prachtige Waterrijk Oesterdam Tholen Zeeland Villa Type Oesterdam Lounge 4 voor 4-personen is een vrijstaande villa met woonkamer en open keuken. De keuken is voorzien van een afwasmachine, combi-magnetron, waterkoker, Nespresso apparaat en koelkast met vriesvak.  Op de beneden verdieping een 2-pers. slaapkamer met TV, badkamer en berging. Op de bovenverdieping een twee persoons slaapkamer. Voor buiten beschikt u over een overdekte veranda met tuinmeubelen. In deze villa beschikt u over gratis WIFI.

Indien u extra faciliteiten in uw villa wilt dan is dit mogelijk zoals een sunshower, regendouche, loungeset, wasmachine en wasdroger. Kijkt u even op de site voor deze extra informatie.

Mogelijkheden in de omgeving

Komt u naar deze geweldige Waterrijk Oesterdam Tholen Zeeland Villa Type Oesterdam Lounge 4 voor 4-personen met een unieke locatie naast de Oesterdam. U heeft de mogelijkheid  om uitgebreid het Zeeuwse land te ontdekken, het park ligt aan de Oosterschelde, dus wilt u uw eigen boot meenemen, geen probleem. Liever een dagje winkelen? De gezellige stad Breda is niet ver, en een bezoek aan de gezellige Belgische stad Antwerpen is zeker de moeite waard!

Op het park

Als gast van de Waterrijk Oesterdam Tholen Zeeland Villa Type Oesterdam Lounge 4 voor 4-personen kunt u diverse watersporten uitoefenen, zwemmen, vissen duiken en snorkelen, het is allemaal mogelijk! Het park beschikt vanaf medio 2018 ook over een restaurant met een terras aan het strand, gratis WIFI en fietsverhuur.

Deze nieuwe villa biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te ontspannen en te genieten van zon, zee, en het Zeeuwse land. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie in deze Waterrijk Oesterdam Tholen Zeeland Villa Type Oesterdam Lounge 4 voor 4 personen in de provincie Zeeland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht