Vakantiehuis Tholen: Villa type Oesterdam 6 voor 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Tholen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Tholen, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtige 6-pers. villa type Oesterdam 6 op Waterrijk Oesterdam in Tholen, Zeeland

In het mooie Nationaal Park Oosterschelde prachtige vakantiewoningen te huur voor 6 personen op Waterrijk Oesterdam Tholen Zeeland. Een paradijs voor watersporters!

Deze prachtige Waterrijk Oesterdam Tholen Zeeland Villa type Oesterdam 6 voor 6-personen is een vrijstaande villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De ruime woonkamer met open keuken heeft een eet- en zithoek, TV, Hifiset/Radio met cd Speler en DVD speler. De luxe keuken is voorzien van een afwasmachine, combi magnetron, koelkast met intern vriesvak en een Nespresso machine.
Tevens op de begane grond een 2 pers. slaapkamer, badkamer en berging. Op de 1ste etage zijn twee slaapkamers en een badkamer met aparte douche.

Als extra service treft u bij aankomst een welkomstdrankje en opgemaakte bedden aan. Ook er is standaard bad- en bedlinnen aanwezig en is eindschoonmaak inclusief. U beschikt over gratis WIFI in deze Villa. Buiten kunt u heerlijk genieten op het overdekte terras of in de tuin, er is tuinmeubilair aanwezig.
Wilt u deze Villa uitbreidden met extra gemak, dat kan, u kunt bijvoorbeeld een lounge set, een solarium, open haard, wasmachine en wasdroger bijboeken. Kijkt u anders even op de site voor al deze extra's!

Op het vakantiepark

Als gast van deze villa op een unieke locatie kunt u voor uw diner terecht in het restaurant. Medio 2018 zal op het park worden gestart met een oester en visbar en een al la carte restaurant!

Wat is er te doen in de omgeving

Deze Waterrijk Oesterdam Tholen Zeeland Villa type Oesterdam 6 voor 6-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te ontspannen. Het Nationaal Park Oosterschelde is een eldorado voor watersportliefhebbers! Ook de omgeving biedt voldoende mogelijkheden wat dacht u ervan de prachtige historische Belgische stad Antwerpen te ontdekken, beslist de moeite waard!

Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf in deze luxe Waterrijk Oesterdam Tholen Zeeland Villa type Oesterdam 6 voor 6-personen bungalow op Waterrijk Oesterdam in Tholen in de provincie Zeeland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht