Vakantiehuis Tholen: Villa type Boon 8 voor 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Tholen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Tholen, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Grote 8-pers. villa type Boon 8 op Waterrijk Oesterdam in Tholen, Zeeland

In het mooie Nationaal Park Oosterschelde prachtige vakantiewoningen te huur voor 8 personen op Waterrijk Oesterdam Tholen Zeeland. Een paradijs voor watersporters!

Mogelijkheden in de omgeving van het park

Deze prachtige Waterrijk Oesterdam Tholen Zeeland Villa type Boon 8 voor 8-personen ligt op een unieke locatie aan het water in het Nationaal Park Oosterschelde. Een prima locatie voor watersport en waterrecreatie en er zijn goede vismogelijkheden. Maar ook in de directe nabijheid zijn er gezellige dorpjes en steden, zoals Bergen op Zoom, Vlissingen en Goes. En wat dacht u ervan de prachtige Belgische stad Antwerpen te gaan ontdekken, dat is beslist de moeite waard! 

De luxe Waterrijk Oesterdam Tholen Zeeland Villa type Boon 8 voor 8-personen heeft een ruime woonkamer met TV, Hifiset/Radio met CD speler en DVD speler. De keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron en een Nespresso machine.
Op de begane grond een 2 pers. slaapkamer, badkamer en berging met wasmachine. Op de 1ste etage zijn drie slaapkamers en een badkamer met aparte douche.
Voor buiten kunt u heerlijk genieten op de overdekte veranda met buitenhaard. Deze villa is rook- en huisdiervrij en heeft 2 parkeerplaatsen.

Als extra service in deze watervilla zijn de bedden bij aankomst al opgemaakt en staat er een welkomstdrankje voor u klaar! Ook er is standaard bad- en bedlinnen aanwezig en is de eindschoonmaak inclusief. Natuurlijk beschikt u over gratis WIFI.
Wilt u deze Villa uitbreidden met extra gemak, dat kan, u kunt bijvoorbeeld een sfeerhaard, traditionele sauna of regendouche bij boeken. Kijkt u anders even op de site voor al deze extra's!

Wat is er te doen op het park

Als gast van deze villa op een unieke locatie kunt u voor uw diner terecht in het restaurant. Medio 2018 zal op het park worden gestart met een oester- en visbar en een a la carte restaurant!

Wij nodigen u van harte uit om samen met uw familie in deze luxe Waterrijk Oesterdam Tholen Zeeland Villa type Boon 8 voor 8-personen te gaan genieten van al het moois wat onze provincie Zeeland biedt. Alvast veel voorpret en graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht