Vakantiehuis Terkaple, Villa type Watervilla 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Terkaple), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Terkaple, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe villa voor 6 personen te huur op Waterpark Terkaple in Terkaple, Friesland, Nederland.

Op een kleinschalig vakantiepark direct aan water gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op het Waterpark Terkaple in Terkaple, Friesland, Nederland.

Deze rookvrije vrijstaande Waterpark Terkaple Villa type Watervilla 6-personen beschikt over een smaakvol ingerichte woonkamer met sfeerhaard. In de keuken is alles wat u nodig heeft zoals een koffiecupapparaat, waterkoker, afwasmachine en combimagnetron. Drie slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet. Tuin met terras en tuinmeubilair. U kunt gratis gebruik maken van WiFi.

Op het Waterpark Terkaple

Dit park is gelegen direct aan de Terkaplester Poelen die vlakbij het Sneekermeer liggen. Het park is kleinschalig en een perfecte locatie voor de watersportliefhebber, elke villa is direct aan het water gelegen. U kunt uw eigen boot meenemen, boothelling aanwezig of een sloep of zeilboot kan gehuurd worden bij de naast het park gelegen jachthaven. Voor de kinderen is er een speeltuin en een tafeltennistafel maar ze vermaken zich ook prima in het natuurbad op het park. In Joure en Sneek zijn voldoende eetgelegenheden.

Uitstapjes in de omgeving van het park

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze Waterpark Terkaple Villa type Watervilla 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Bezoek de prachtige stad Leeuwarden met meerdere musea zoals het Fries Museum of Sneek met de fraaie waterpoort. Voor de kinderen is AquaZoo in Leeuwarden of het Kameleondorp in Terherne een aanrader! In de nabije omgeving kunnen fietsen worden gehuurd. Vraag bij de receptie even naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in dit gezellige Waterpark Terkaple Villa type Watervilla 6-personen genieten van een super vakantie aan het water in Terkaple in Friesland. Wij verwelkomen u graag! Oant sjen!

Ga terug naar overzicht