Vakantiehuis Terkaple: Chalet type Watercottage 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Terkaple), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Terkaple, Friesland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 4 personen te huur op Waterpark Terkaple in Terkaple, Friesland, Nederland.

Op een kleinschalig vakantiepark direct aan water gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 6-personen te huur op het Waterpark Terkaple in Terkaple, Friesland, Nederland.

Dit vrijstaande Waterpark Terkaple Chalet type Watercottage 4-personen beschikt over een gezellig ingerichte woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals afwasmachine, combimagnetron, koffiepad apparaat en waterkoker. Twee slaapkamers. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Overdekt terras met lounge set. De ligging van dit chalet is direct aan het water. Het gebruik van WiFi is gratis. Dit leuke chalet is rookvrij.

Waterpark Terkaple

Dit vakantiepark ligt direct aan het water van de Terkaplester Poelen vlakbij het Sneekermeer. Op het park is er voor de kinderen een speeltuin en tafeltennistafel maar in het natuurbad zullen ze zich ook prima vermaken. Bij de naast het park gelegen jachthaven kunt u een sloep of zeilboot huren en hiermee aanleggen bij uw eigen aanlegsteiger bij dit chalet. Uw eigen boot meenemen is natuurlijk ook mogelijk. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden voor fietsverhuur en kunt u kiezen uit diverse eetgelegenheden.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van dit Waterpark Terkaple Chalet type Watercottage 4-personen zijn er mogelijkheden voldoende om het Friese land te ontdekken. Huur een fiets of boot en maak een prachtige tocht door het Friese landschap. De kinderen zullen genieten van een middagje indoorspeeltuin Ballorig in Heerenveen of een dagje AquaZoo in Leeuwarden. Bezoek ook de stad Sneek met zijn fraaie waterpoort of Leeuwarden met de verschillende musea zoals het Fries Museum.   
Bij de receptie vindt u informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In dit gezellige Waterpark Terkaple Chalet type Watercottage 4-pesonen kunt u genieten van een heerlijke vakantie aan het water in het Terkaple in de provincie Friesland. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht