Vakantiehuis Susteren: Chalet type Pavilion 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Limburg (Susteren), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Susteren, Limburg, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 4 personen te huur op EuroParcs Limburg in Susteren, Limburg, Nederland.

Op een prachtig vakantiepark met recreatievijver en veel voorzieningen vakantiehuizen voor 4 tot 16-personen te huur op Europarcs Limburg in Susteren, Limburg, Nederland. Vakantiepark met zwembad en strand.

Dit mooie EuroParcs Limburg Chalet type Pavilion 4-personen beschikt over een knusse woonkamer met zit- en eethoek. Het gebruik van WiFi is in dit chalet gratis. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat. Twee slaapkamers met 1-pers. bedden, of één met een stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Voor buiten beschikt u over een terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij dit chalet.
Op dit park zijn meerder vakantiewoningen te huur, kijkt u even op de site voor meer informatie, foto's, prijzen en speciale aanbiedingen.

Op vakantiepark EuroParcs Limburg

Als gast van dit EuroParcs Limburg Chalet type Pavilion 4-personen heeft u de beschikking over een groot aantal faciliteiten. Zo beschikt het park over een overdekt zwembad met apart kleuterbad en wellness centrum met diverse sauna's, zonnebank en Turkse stoombad. Daarnaast is er een recreatievijver met glijbanen, strand en ligweide. Verder een dierenweide, speeltuin met meerdere speeltoestellen, een airtrampoline, tafeltennistafel en sport- en speelvelden. Lekker lunchen of dineren kunt u bij restaurant Friends 'n Bites en er is ook een snackbar en ijssalon op het park. Uw dagelijkse boodschappen haalt u bij de supermarkt op het park. In de vakantieperiodes is er een animatieteam aanwezig die leuke sport en spelletjes organiseert.

De omgeving van het park

Dit EuroParcs Limburg Chalet type Pavilion 4-personen is een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving te verkennen. U kunt mooie fiets- of wandeltochten maken in het bourgondische Limburgse landschap. Voor de kinderen is het Avonturenpark Vadeludo een mooi uitstapje. Bezoek ook één van de grootste kastelen in Nederland Kasteel Hoensbroek.
Vraag even bij de receptie naar de folders van de bezienswaardigheden en fietsroutes in de omgeving.

In de prachtige provincie Limburg is het genieten van een top vakantie op dit prachtige vakantiepark EuroParcs Limburg in Susteren. Wij heten U van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht