Vakantiehuis Someren: Villa type Wellnessvilla 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Sommeren), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Someren, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe wellness villa voor 8 personen op Bungalowpark De Heihorsten in Sommeren, Noord-Brabant, Nederland.

Aan de rand van de Somerense Heide vakantiewoningen voor 2 tot 12-personen te huur op Bungalowpark De Heihorsten in Someren, Noord-Brabant, Nederland. Prachtig villapark met binnenzwembad.  

Deze vrijstaande Bungalowpark De Heihorsten Villa type Wellnessvilla 8-personen heeft een ruime woonkamer die voorzien van vloerverwarming en een smart tv. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, koffieapparaat voor Nespressocups en een waterkoker. Twee 2-persoonsslaapkamers met badkamer ensuite, wastafel en inloopdouche. Op de begane grond twee toiletten. In een aparte ruimte uw eigen traditionele privé sauna en stoomdouche. Op de bovenverdieping twee 2-persoonsslaapkamers. Aparte badkamer met douche en wastafel en apart toilet. Terras met tuinmeubilair. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Op Bungalowpark De Heihorsten in Someren

Volop genieten van een heerlijke vakantie? Dat kan in deze Bungalowpark De Heihorsten villa type Wellnessvilla 8-personen. De kinderen zullen zich prima vermaken op de speeltoestellen in de speeltuin. Op het park is ook skelterverhuur aanwezig. Bij het servicepoint kunt u vragen naar leuke uitstapjes in de omgeving. Geen zin aan koken? Geen probleem, u kunt in het het Boscafé De Soete Inval aan de overkant van het park genieten van een lekkere lunch of een overheerlijke pannenkoek. Bij de minimarkt kunt u nog wat laatste boodschapjes halen. Een partijtje Jeu de boulen is ook mogelijk. Als het warm is kunt u even lekker afkoelen in het binnenzwembad met apart peuterbad.

De omgeving van dit vakantiepark in Noord-Brabant

Wat is er allemaal te beleven in de omgeving? Heerlijk wandelen of fietsen in het natuurgebied De Somerense Heide, fietsen (ook elektrische) zijn te huur op het park. Voor de kinderen is het gaaf om naar Attractiepark Toverland in Sevenum te gaan, maar ook een tripje naar Safaripark Beekse Bergen is een belevenis. Even shoppen kan natuurlijk in het gezellige Eindhoven, vergeet niet een leuk souvenirtje voor de achterblijvers mee te nemen. 

Samen genieten in deze Bungalowpark De Heihorsten villa type Wellnessvilla 8-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark in de provincie Noord-Brabant. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht