Vakantiehuis Someren: Villa type Villa 6B 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Sommeren), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Someren, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Fijne vakantievilla voor 6 personen op Bungalowpark De Heihorsten in Someren, Noord-Brabant, Nederland.

Aan de rand van de Somerense heide vakantiewoningen voor 2 tot 12-personen te huur op Bungalowpark De Heihorsten in Someren, Noord-Brabant, Nederland. Prachtig villapark met binnenzwembad.  

Deze vrijstaande Bungalowpark De Heihorsten Villa type Villa 6B 6-personen heeft een moderne uitstraling met in de woonkamer vloerverwarming en een smart tv. Open keuken met eethoek voor 6 personen, afwasmachine, combimagnetron, koffieapparaat voor Nespresso cups en een waterkoker. In de hal een apart toilet. Twee 2-pers.slaapkamers met badkamer waarvan één slaapkamer een badkamer ensuite heeft met inloopdouche, wastafel en toilet. Boven nog een 2-persoonsslaapkamer. Buiten een terras met tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis.

Faciliteiten op het vakantiepark in Someren

Als gast in deze Bungalowpark De Heihorsten Villa type Villa 6B 6-personen kunt u volop genieten van de prachtige natuur. Op het park is een servicepoint waar u meer informatie over de omgeving kan halen. Verder op het park een minimarkt, wasserette en Jeu de boulesbaan. Voor de kinderen is er een speeltuin en sport- en speelveld. De dagelijkse verse broodjes voor het ontbijt kunt u bestellen bij de broodjesservice. Is het warm? Dan even lekker afkoelen in het zwembad met apart peuterbad. Aan de overkant van dit vakantiepark is het Boscafé De Soete Inval hier worden er overheerlijke pannenkoeken geserveerd.

De omgeving van park De Heihorsten in Noord-Brabant

Op dit mooie familiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Op het park zijn fietsen te huur en er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van prachtige fietstochten in het vlakbij gelegen natuurgebied De Somerense Heide. De kinderen zult u zeker een plezier doen met een dagje naar het attractiepark Toverland in Sevenum. Ook het Safaripark Beekse Bergen is een hele belevenis. Ook een echt kasteel bekijken is reuze spannend! Voor een dagje winkelen en om een cadeautje te zoeken voor de achterblijvers gaat u natuurlijk naar het vlakbij gelegen Eindhoven.

In deze Bungalowpark De Heihorsten Villa type Villa 6B 6-personen gaat u zeker genieten van al het moois wat Noord-Brabant te bieden heeft. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht