Vakantiehuis Someren: Villa type Familievilla 10A 10-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Sommeren), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Someren, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 10
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime villa voor 10 personen op Bungalowpark De Heihorsten in Someren, Noord-Brabant, Nederland.

Aan de rand van de Somerense Heide vakantiewoningen voor 2 tot 12-personen te huur op Bungalowpark De Heihorsten in Someren, Noord-Brabant, Nederland. Prachtig villapark met binnenzwembad.  

Deze vrijstaande Bungalowpark De Heihorsten Villa type Familievilla 10A 10-personen heeft een gezellige woonkamer met vloerverwarming en een smart tv. In de open keuken een afwasmachine, combimagnetron, koffieapparaat voor Nespresso cups en een waterkoker. Op de begane grond twee 2-persoonsslaapkamer met een gedeelde badkamer ensuite met douche, wastafel en toilet. Twee persoons slaapkamer met douche en wastafel. Apart toilet in de hal. Op de bovenverdieping nog twee 2-persoonsslaapkamers en een extra badkamer met inloopdouche en wastafel. Apart toilet. Buiten een terras met tuinmeubilair. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Bungalowpark De Heihorsten in Noord-Brabant

Als gast in deze Bungalowpark De Heihorsten Villa type Familievilla 10A 10-personen kunt u volop genieten van de prachtige natuur. Bij het servicepoint op het park kunt u meer informatie krijgen over leuke uitstapjes. Een luie dag vandaag? Koken hoeft niet, voor een lekkere lunch of een heerlijke pannenkoek kunt u terecht bij het Boscafé De Soete Inval aan de overkant van dit vakantiepark. Verder is een minishop, Jeu de boulesbaan een sport-en speelveld en speeltuin voor de kinderen. Lekker even zwemmen en spetteren kan in het binnenzwembad met apart peuterbad. Bij de broodjesservice kunt u ovenverse broodjes voor het ontbijt bestellen.

De omgeving van Bungalowpark De Heihorsten in Someren

Met z'n allen er heerlijk op uit. Is het warm, dan kunt een heerlijk afkoelen in het openluchtzwembad in Someren even lekker spetteren en plonzen in het water. Voor de kinderen is het een hele belevenis om naar Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek te gaan, ook attractiepark Toverland zal zeker in de smaak vallen en een bezoek aan een echt kasteel is ook reuze spannend. Op dit mooie familiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten op de Somerense Heide, u kunt fietsen (ook elektrische) huren op het park. Een bezoek aan het gezellige Eindhoven mag niet ontbreken en oh ja vergeet niet een leuk cadeautje mee te nemen voor de achterblijvers.

Wat zullen de herinneringen fijn zijn na een welverdiende vakantie in deze Bungalowpark De Heihorsten Villa type Familievilla 10A 10-personen. Wij verwelkomen u graag op dit prachtige vakantiepark in de provincie Noord-Brabant. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht