Vakantiehuis Soerendonk: Lodge type Country Camp Lodge 5-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Soerendonk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Soerendonk, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantielodge voor 5 personen te huur op Vakantiepark Slot Cranendonck in Soerendonk, Noord-Brabant, Nederland.

Vlakbij Nationaal Park De Groote Peel op vakantiepark Slot Cranendonck vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6 personen. Familiepark met veel faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembad en indoorfaciliteiten.
 
Deze Vakantiepark Slot Cranendonck Lodge type Country Camp Lodge 5-personen is een zeer ruime tunneltent met een 2 meter diepe luifel. Er is een keukenblok met koelkast, gasstel, koffiezetapparaat en volledige keukenuitrusting. Er zijn vier één persoons bedden met dekbedden en kussen.

Vakantiepark Slot Cranendonck vlakbij De Leenderheide

Voor kinderen is dit vakantiepark een waar paradijs, niemand hoeft zich te vervelen. Het animatieteam organiseert leuke knutselochtenden en sportactiviteiten. Verder is er een jeu de boulesbaan, midgetgolf, pannakooi, kabelbaan, tennistafel, airtrampoline, fietscrossbaan en volleybalveld. Een hengeltje kan worden uitgegooid in de grote visvijver. 
En natuurlijk, om niet te vergeten, het openluchtzwembad en als het weer tegenzit kan er ook binnen gezwommen worden. Als u een dage geen zin aan koken heeft kunt u heerlijk lunchen of dineren bij Brasserie 't Slot, of gewoon gezellig borrelen op het ruime terras kan natuurlijk ook. Verse broodjes voor het ontbijt zijn verkrijgbaar in de camping winkel op het park.

in de buurt van dit vakantiepark in Soerendonk

Op dit vakantiepark is genoeg te beleven maar ook in de omgeving zijn leuke uitstapjes te maken. Wat denkt u van een dagje attractiepark De Efteling of Toverland? U kunt als gast van deze Vakantiepark Slot Cranendonck Lodge type Country Camp Lodge 5-personen kiezen uit tal van uitstapjes. Neem bijvoorbeeld het Safaripark De Beekse Bergen, voor de kinderen een spannend uitstapje. Graag een dagje shoppen? Eindhoven ligt vlakbij. Dit vakantiepark ligt vlakbij prachtige natuurgebied de Leenderheide, heerlijk om prachtige wandel- of fietstochten te maken. Fietsen zijn bij de receptie te huur. 

In deze Vakantiepark Slot Cranendonck Lodge type Country Camp Lodge 5-personen in het bourgondische Brabant zult u heerlijk genieten van een top vakantie. Wij heten u van harte welkom op dit vakantiepark in Soerendonk, Noord-Brabant. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht