Vakantiehuis Soerendonk: Chalet type mobilehome 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Soerendonk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Soerendonk, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiechalet voor 4 personen te huur op Vakantiepark Slot Cranendonck in Soerendonk, Noord-Brabant, Nederland.

Vlakbij de Leenderheide op vakantiepark Slot Cranendonck vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6 personen. Familiepark met veel faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembad en indoorfaciliteiten.

Deze Vakantiepark Slot Cranendonck Chalet type Mobilehome 4-personen heeft een zit- en eethoek met TV en in de keuken een magnetron, koelkast en koffiezetapparaat. Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Op dit park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Huisdieren zijn toegestaan.

Het Vakantiepark Slot Cranendonck in Soerendonk

Op dit vakantiepark is veel te doen, er is een openluchtzwembad maar als het weer even niet meezit kan er ook binnen gezwommen worden. De visser kan zijn hengeltje uitwerpen in de visvijver en er is een animatieteam die in de schoolvakanties leuke spel- en doe activiteiten verzorgt. In Brasserie 't Slot zijn heerlijke pannenkoeken verkrijgbaar, maar ook à la carte. Voor een snelle hap is er een snackbar. In de campingwinkel zijn ovenverse broodjes voor uw ontbijt af te halen. Verder valt er op dit park nog voldoende te beleven, er is een midgetgolfbaan, tafeltennistafel, airtrampoline, jeu de Boulesbaan, tennisbaan, pannakooi, volleybalveld, kabelbaan en fietscrossbaan. Kortom genoeg te doen!

In de omgeving van Vakantiepark Slot Cranendonck

In de omgeving zijn er veel uitstapjes te maken voor een fijne vakantie. U kunt als gast van deze Vakantiepark Slot Cranendonck Chalet type Mobilehome 4-personen kiezen uit diverse attractieparken zoals De Efteling of Toverland. De ligging van dit park is vlakbij een prachtig natuurgebied De Leenderheide, u kunt er heerlijke wandel- en fietstochten maken. Fietsen zijn bij de receptie te huur. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje Safaripark De Beekse Bergen, een ware belevenis.

Samen genieten van een welverdiende vakantie in deze Vakantiepark Slot Cranendonck Chalet type Mobilehome 4-personen. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit vakantiepark in Soerendonk, in de provincie Noord-Brabant. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht