Vakantiehuis Sneek: Villa type De Goudplevier 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Offingawier ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Sneek, Friesland,Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime villa voor 8 personen te huur op RCN Vakantiepark De Potten in Sneek, Friesland, Nederland.

Op een prachtige locatie direct aan het Sneekermeer vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op RCN Vakantiepark De Potten in Sneek, Friesland, Nederland. Watersportvakantiepark met strand en kinderfaciliteiten.

Wat zullen de herinneringen mooi zijn met een verblijf in deze RCN Vakantiepark De Potten Villa type De Goudplevier 8-personen. De luxe villa beschikt over een zithoek met TV en eethoek. Open keuken voorzien van een magnetron, afwasmachine, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat en waterkoker.
Tweepersoonsslaapkamer met badkamer en suite. Apart toilet. Op de eerste etage drie slaapkamers met een 2de badkamer en apart toilet. Terras met met tuinmeubilair en eigen aanlegsteiger.

Faciliteiten op Vakantiepark De Potten vlakbij Sneek

Niemand hoeft zich te vervelen op dit vakantiepark. De watersporters vinden het een paradijs zo vlakbij het Sneekermeer. Lekker zwemmen en zonnen, maar je kunt er surfen, zeilen, suppen, waterskiën, of bootje varen. Zowel voor beginners als gevorderden zijn er bij de zeilschool lessen te nemen. Voor kinderen is er ook van alles te beleven, er is een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes, verder is er een airtrampoline, speeltoestellen, piratenschip, pannaveld, tennisbaan en minigolf. Bij de receptie kunt u de verse broodjes bestellen voor het ontbijt. Een dagje geen zin aan koken? Bij de brasserie op het park kunt u heerlijk lunchen, dineren of gezellig borrelen direct aan het Sneekermeer!

In de omgeving van het vakantiepark in Friesland

Als gast van deze RCN Vakantiepark De Potten Villa type De Goudplevier 8-personen zal het moeilijk zijn een keuze te maken voor leuke uitstapjes in de omgeving, het park ligt zeer centraal gelegen dus u kunt alle kanten op. Bezoek de provincie hoofdstad Leeuwarden. Of in de waterstad Sneek de Waterpoort het symbool van de stad! Ook het Modelspoor museum en het Fries Scheepvaart Museum is een optie. Een rondje Sneekermeer met de fiets is ook een optie, steek over met maar liefst drie verschillende fietspontjes.

In deze gezellige RCN Vakantiepark De Potten Villa type De Goudplevier 8-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Friesland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht