Vakantiehuis Sneek: Mobilhome type De Klipper 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Offingawier ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Sneek, Friesland,Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Mobilhome voor 4 personen te huur op RCN Vakantiepark De Potten in Sneek, Friesland, Nederland.

Op een prachtige locatie direct aan het Sneekermeer vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op RCN Vakantiepark De Potten in Sneek, Friesland, Nederland. Watersportvakantiepark met strand en kinderfaciliteiten.

Deze RCN Vakantiepark De Potten Mobilhome 4-personen is direct aan het water gelegen en heeft een zit-eethoek met TV en schuifpui naar het terras. In de keuken is een afwasmachine, magnetron, gasfornuis en koelkast met vriesvak en een Nespresso koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Het overdekte terras is voorzien van tuinmeubilair. In deze mobilhome is airco aanwezig en huisdieren zijn toegestaan.

Vakantiepark De Potten vlakbij Sneek

Het park is de perfecte locatie voor o.a. watersportliefhebbers. Direct gelegen aan het Sneekermeer, dus zwemmen, surfen, suppen, zeilen of bootje varen het is allemaal mogelijk. De kinderen zullen zich niet vervelen, er is een speeltuin met meerdere speeltoestellen, piratenschip, voetbal- en beachvolleybalveld en een airtrampoline. Er is een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes. Verder is er op het park een tennisbaan, tafelvoetbalspel, mega schaak- en damspel, en minigolfbaan, pannakooi en een zeilschool. Lekker eten kun je bij de basserie op het park heerlijk lunchen en dineren of gezellig borrelen op het terras. Voor een patatje met is er een snackbar. Bij het parkwinkeltje is er een beperkt assortiment en broodjes bestelt u via de parkreceptie.

In de omgeving van Vakantiepark De Potten in Friesland

Als gast van dit RCN Vakantiepark De Potten Mobilhome 4-personen kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden, het park is centraal gelegen dus u kunt alle kanten op. In de directe omgeving is een vogelbroedgebied en zijn er prachtige fiets en wandelroutes. Fietsen, ook E-bikes, zijn te huur bij de parkreceptie. Natuurlijk bezoekt u de waterstad Sneek met de Waterpoort, het symbool van de stad. In Sneek is genoeg te doen met leuke pleintjes, winkels, pleinen en terrassen. Ook het modelspoormuseum is een optie of Het fries Scheepvaart Museum. Bij de receptie vindt u verdere informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze knusse RCN Vakantiepark De Potten Mobilhome 4-personen met een prachtig uitzicht over het Sneekermeer zult u genieten van een heerlijke vakantie! Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht