Vakantiehuis Sneek: Bungalow type De Smient 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Friesland (Offingawier ), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Sneek, Friesland,Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op RCN Vakantiepark De Potten in Sneek, Friesland, Nederland.

Op een prachtige locatie direct aan het Sneekermeer vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op RCN Vakantiepark De Potten in Sneek, Friesland, Nederland. Watersportvakantiepark met strand en kinderfaciliteiten.

Deze luxe RCN Vakantiepark De Potten Bungalow type De Smient 6-personen ligt aan het water van de Grote Potten met directe verbinding naar het Sneekermeer. De villa heeft een eigen aanlegsteiger. Ruime woonkamer met open keuken, in de keukenopstelling een vaatwasmachine, koelkast met vriesvak, combi-magnetron en vaatwasmachine. Op de eerste etage drie 2-pers. slaapkamers. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Via de openslaande deuren in woonkamer naar het terras met luxe tuinmeubilair.

Vakantiepark De Potten in Sneek

Op een prachtige locatie vlakbij het Sneekermeer zult u genieten van een top vakantie. Lekker zwemmen en zonnen. Er is altijd wel iets te doen aan het water, zoals surfen, suppen, zeilen, waterskiën, bootje varen of natuurlijk vissen. De kinderen kunnen zich prima vermaken bij het piratenschip, de speeltoestellen, tafeltennistafel, airtrampoline, schaak- en damspel, pannakooi, voetbal- en volleybalveld. In de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke sport-, spel- en wateractiviteiten voor alle leeftijden. Bij de brasserie kunt u heerlijk lunchen, dineren of gezellig borrelen. Via de receptie kunt u de ovenverse broodjes voor uw ontbijt bestellen.

Uitstapjes in de omgeving van het park aan het Sneekermeer

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze RCN Vakantiepark De Potten Bungalow type De Smient 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Met uw eigen aanlegsteiger bij deze 6-pers. bungalow kunt u natuurlijk genieten van de watersport, maar er zijn in de buurt diverse wandel- en fietsroutes te maken. U kunt een rondje Sneekermeer maken met de fiets en maak een oversteek met drie verschillende fietspontjes. Bezoek het Modelspoormuseum of het Friese Scheepvaart Museum. Een bezoek aan de provincie hoofdstad Leeuwarden is ook de moeite waard! 
Vraagt u bij de receptie naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze RCN Vakantiepark De Potten Bungalow type De Smient 6-personen genieten van een super vakantie vlakbij het Sneekermeer in Sneek. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht