Vakantiehuis Sint Maartenszee: Bungalow type D 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (St. Maartensvlotbrug), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Sint Maartenszee, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime bungalow voor 4 personen te huur op Bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee, Noord-Holland, Nederland.

Vlakbij het Noordzee strand gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 11 personen te huur op Bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee, Noord-Holland, Nederland. Vakantiepark vlakbij strand met overdekt zwembad.

Deze Bungalowpark Campanula Sint Maartenszee Bungalow type D 4-personen heeft een gezellige ingerichte woonkamer met vloerverwarming, open haard en openslaande deur naar het terras. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo, oven en magnetron en oven. Er zijn twee slaapkamers, één met 2 pers. bed en één met twee 1-persoonsbedden. Tuin met overkapping met tuinmeubilair. Op het park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. In deze bungalow is 1 huisdier toegestaan.

Het bungalowpark Campanula

Dit vakantiepark ligt op een ideale locatie vlakbij Noordzee strand. Op het park is een overdekt verwarmd zwembad met apart kinder- en peuterbad en saunaruimte met Finse sauna en Turks stoombad. Op het park zijn er voor de kinderen meerdere speeltuinen met speeltoestellen, zandbak, tafeltennistafel en een sportveld. Een balletje slaan kan op de tennisbanen of een potje midgetgolf is ook een optie. Voor een kleine snack kunt u terecht op het terras bij het zwembad. In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden.

De omgeving van Sint Maartenszee

In de omgeving van dit vakantiepark is er voldoende te beleven. U kunt als gast van deze Bungalowpark Campanula Sint Maartenszee Bungalow type D 4-personen kiezen uit verschillende uitjes. Bijvoorbeeld een uitstapje naar de historische kaasmarkt in Alkmaar met zijn gezellige winkelcentrum, of bezoek de Westfriese markt in Schagen. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is ook een bezoek waard!
De omgeving leent zich ook prima voor prachtige wandel- en fietstochten bijvoorbeeld door de duinen naar het gezellige dorpje Schoorl. Bij de receptie zijn fietsen te huur. Ook het Noordzee strand ligt vlakbij! Dus een dagje naar zee om lekker te zonnen of uit waaien behoort er zeker bij!

In deze Bungalowpark Campanula Sint Maartenszee Bungalow type D 4-personen beleeft u een top vakantie aan het strand in de prachtige provincie Noord-Holland. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit vakantiepark. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht