Vakantiehuis Sint Maartenszee: Bungalow type Beachvilla 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (St. Maartensvlotbrug), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Sint Maartenszee, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op Bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee, Noord-Holland, Nederland.

Vlakbij het Noordzee strand gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 11 personen te huur Bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee, Noord-Holland, Nederland. Vakantiepark vlakbij strand met overdekt zwembad.

Deze nieuwe Bungalowpark Campanula Sint Maartenszee Bungalow type Beachvilla 6-personen heeft een woonkamer, modern ingericht met smart TV en open haard. 
De open keuken heeft een afwasmachine, koffiezetapparaat, Nespressomachine, oven en magnetron. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één met smart TV, badkamer en-suite met regendouche. De tweede badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en regendouche. In de tuin een overdekt terras, buitenhaard en barbecue. Gratis gebruik van WiFi. In deze bungalow zijn geen huisdieren toegestaan.

Over Vakantiepark Campanula in Sint-Maartenszee

Dit bungalowpark beschikt over veel faciliteiten zoals een overdekt verwarmd zwembad met apart kinder- en peuterbad, saunaruimte met Finse sauna en Turks stoombad. Er zijn voor de kinderen meerdere een speeltuinen met speeltoestellen, zandbak, tafeltennistafel en een sportveld. Een wedstrijdje midgetgolf of een balletje te slaan op de tennisbanen is ook een optie. Voor een kleine snack kunt u terecht op het terras bij het zwembad. In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden. Voor een souvenir kunt u terecht in de giftshop op het park.

Uitstapjes in de omgeving van het park

In de omgeving van dit vakantiepark zijn er voldoende mogelijkheden voor leuke uitjesstapjes en als gast van deze Bungalowpark Campanula Sint Maartenszee Bungalow type Beachvilla 6-personen kunt u bijvoorbeeld naar de historische kaasmarkt in Alkmaar. Bezoek de historische Westfriese markt in Schagen, maar ook het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is de moeite waard! Door de duinen op fiets, fietsen zijn ij de receptie te huur, naar de gezellige dorpjes Schoorl of naar Bergen voor een kopje koffie. Ook zijn er mooie wandeltochten te maken. Of even lekker uitwaaien of een dagje zonnen aan het brede Noordzee strand! 

We zien u graag als gast van deze Bungalowpark Campanula Sint Maartenszee Bungalow type Beachvilla 6-personen. Geniet en kom uitgerust terug van uw vakantie in Sint Maartenszee in de provincie Noord-Holland. Graag tot ziens !

Ga terug naar overzicht