Vakantiehuis Sint Maartenszee: Bungalow type B 5-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (St. Maartensvlotbrug), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Sint Maartenszee, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige bungalow voor 5 personen te huur op Bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee, Noord-Holland, Nederland.

Vlakbij het Noordzee strand gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 11 personen te huur Bungalowpark Campanula in Sint Maartenszee, Noord-Holland, Nederland. Vakantiepark vlakbij strand met overdekt zwembad.

Deze Bungalowpark Campanula Sint Maartenszee Bungalow type B 5-personen heeft een modern ingerichte woonkamer met TV en open haard.
De open keuken heeft een afwasmachine, koffiezetapparaat, Nespressomachine, oven en magnetron. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één met badkamer en-suite met regendouche. De tweede badkamer is voor zien van een ligbad en regendouche. In de tuin een overdekt terras, buitenhaard en barbecue. Het gebruik van WiFi is gratis. In deze bungalow zijn geen huisdieren toegestaan.

Het vakantiepark Campanula in Sint Maartenszee

Dit vakantiepark ligt op een ideale locatie vlakbij Noordzee strand. Op het park is een overdekt verwarmd zwembad met apart kinder- en peuterbad, en saunaruimte met Finse sauna en Turks stoombad. Er zijn voor de kinderen meerdere speeltuinen met speeltoestellen, tafeltennistafel en een potje voetbal kan op het sportveld. Op de tennisbaan kan u een balletje slaan of gezellig een potje midgetgolf met z'n allen is ook een optie. Bij het zwembad kunt u op het terras terecht voor een kleine snack, maar in de directe omgeving zijn er voldoende horecagelegenheden om heerlijk uit eten te gaan.

De omgeving van het park in Noord-Holland

In de omgeving van dit vakantiepark hoeft u zich niet te vervelen. Als gast van deze Bungalowpark Campanula Sint Maartenszee Bungalow type B 5-personen kunt u bijvoorbeeld een uitstapje naar de historische kaasmarkt in Alkmaar maken, ook een bezoek aan de Westfriese markt in Schagen is de moeite waard. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is ook een optie! Er zijn prachtige wandel- en fietstochten te maken bijvoorbeeld naar de gezellige dorpjes Schoorl of Bergen. Bij de receptie kunt u een fiets huren. Natuurlijk gaat u ook even naar het brede Noordzee strand om een dagje schelpen te zoeken, te zonnen of uit te waaien! 

In deze Bungalowpark Campanula Sint Maartenszee Bungalow type B 5-personen kunt u heerlijk genieten van uw vakantie aan het Noordzeestrand in de provincie Noord-Holland. Wij heten u van harte welkom op dit vakantiepark. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht