Vakantiehuis Sint Maartensbrug: Vakantiewoning type Beach Loft 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Sint Maartensbrug), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Sint Maartensbrug, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 4 personen te huur op Roompot Strand49 in Sint Maartensbrug, Noord-Holland, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij strand en zee gelegen camping en glamping geriefelijke verhuuraccommodaties voor 4 en 6 personen te huur op Roompot Strand49, Sint Maartenbrug, Noord- Holland, Nederland.

De Roompot Strand49 vakantiewoning type Beach Loft 4-personen heeft een gezellige kleurrijke ingerichte woonkamer met schuifdeur naar het overdekte terras met verlichting. De keuken is volledig ingericht en voorzien van een afwasmachine, koffiezetapparaat en combimagnetron. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden. Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Op dit park kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Het park Roompot Strand49 in Sint Maartensbrug

Deze kleinschalige Roompot Strand49 camping en glamping met verhuuraccommodaties ligt vlakbij de duinen en het strand van Sint Maartenszee. Op dit brede zandstrand is het echt genieten met de kinderen, lekker pootjebaden en schelpen zoeken. Voor de kinderen is er een speeltuin. De omgeving leent zich er prima voor om mooie fiets- en wandeltochten te maken en na zo'n prachtige dag is het heerlijk om te ontspannen op uw eigen overdekte terras. Op het park is fietsverhuur mogelijk.

De omgeving

In de omgeving van dit vakantiepark is er voldoende te beleven. U kunt als gast van deze prachtige Roompot Strand49 vakantiewoning type Beach Loft 4-personen kiezen uit verschillende uitjes. Bijvoorbeeld een uitstapje naar de historische kaasmarkt in Alkmaar met zijn gezellige winkelcentrum, of bezoek de Westfriese markt in Schagen. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is ook een bezichtiging waard! Een bezoek aan het klimduin, de hoogste duin van Nederland, in Schoorl is voor de kinderen een geweldige belevenis!  

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Roompot Strand49 vakantiewoning type Beach Loft 4-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit kleinschalige vakantiepark in Sint Maartensbrug! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht