Vakantiehuis Sint Maartensbrug: Lodge type Strand Lodge 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Sint Maartensbrug), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Sint Maartensbrug, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellige Lodge voor 6 personen te huur op Roompot Strand49 in Sint Maartensbrug, Noord-Holland, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij strand en zee gelegen camping en glamping geriefelijke verhuuraccommodaties voor 4 en 6 personen te huur op Roompot Strand49, Sint Maartenbrug, Noord- Holland, Nederland.

Deze vrijstaande Roompot Strand49 Lodge type Strand Lodge 6-personen heeft een gezellig ingerichte woonkamer met schuifdeur naar het overdekte terras. De keuken is ingericht met een afwasmachine, een combimagnetron  en koelkast. Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed, de tweede slaapkamer 2 eenpersoonsbedden. Daarnaast is er nog een bedstee voor 2 personen. Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Op dit park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Deze lodge beschikt over een tuin met terras met tuinmeubilair.

Over dit vakantiepark in Sint Maartensbrug

Deze kleinschalige camping en glamping met verhuuraccommodaties Roompot Strand49 heeft een perfecte ligging vlakbij de duinen en het strand van Sint Maartenszee. Het is genieten op dit brede zandstrand, lekker pootjebaden of schelpen zoeken met de kinderen. Op dit park is er voor de kinderen een speelplaats aanwezig.  In de omgeving zijn er prachtige fiets- en wandeltochten te maken en na een dag actief bezig te zijn is het heerlijk ontspannen op uw terras van deze lodge. Fietsverhuur is mogelijk.

Uitstapjes in de omgeving

er is voldoende te beleven in de direct omgeving van dit vakantiepark. Als gast van deze knusse Roompot Strand49 Lodge type Strand Lodge 6-personen kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. In de prachtige stad Alkmaar kunt u de historische kaasmarkt in het gezellige winkelcentrum bezoeken, of bezoek de Westfriese markt in Schagen. Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is ook zeker een bezoek waard! Voor de kinderen is de klimduin in Schoorl, de hoogste duin in Nederland, een geweldige belevenis!  

In deze gezellige Roompot Strand49 Lodge type Strand Lodge 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige provincie Noord-Holland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht