Vakantiehuis Sibculo: Bungalow type 8E 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Siculo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Sibculo, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Aan een grote recreatieplas prachtige vakantiewoningen voor 4 - 8 personen te huur op vakantiepark Landal De Vlegge in het Overijsselse Vechtdal. Kleinschalig familiepark met strand.

Lekker ontspannen en genieten van al het natuurschoon in de omgeving, wie wil dit niet tijdens de vakantie. Er zijn voldoende mogelijkheden in de omgeving voor het maken van wandelingen en fietstochten, u kunt fietsen huren op het park. Een bezoekje aan het gezellige kunststadje Ootmarsum is de moeite waard, en neem de kinderen een dagje mee naar Attractiepark Slagharen of Plopsa Indoor Coevorden, u zult ze er een groot plezier mee doen!

Bij dit familiepark ligt een grote recreatieplas met eigen strand, uw kinderen kunnen hier heerlijk spelen in het zand en in het water en u kunt er een hengeltje uitgooien, er kan zonder vergunning gevist worden. Voor de kinderen is ook voldoende te beleven zoals een airtrampoline, een volleybalveld of lekker een skelter huren op het park en in de zomervakantie is er een leuk Fun & Entertainment-programma. Een balletje slaan is mogelijk op de tennisbaan of bij de tafeltennistafel. U kunt het Twentse klootschieten proberen of gezellig met z'n allen even een potje Jeu-de boules. Na een lange dag is het heerlijk uitrusten op het terras van paviljoen De Vlegge op het park. Hier kunt u ook terecht voor een lunch of diner. De verse broodjes voor het ontbijt kunt u bestellen via de broodjesservice en voor een snelle hap is er een snackbar op het park.

Deze vrijstaande Landal De Vlegge Sibculo Overijssel Comfort Bungalow 8E 8-personen is ruim ingedeeld, de woonkamer heeft een zit- en eethoek en flatscreen TV, radio, DVD- en CD speler. De open keuken is voorzien van  een combi-magnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en een Senseo. Apart toilet. Slaapkamer met twee 1-persoonsboxsprings. Badkamer met ligbad en wastafel. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers met elk twee 1-persoons boxsprings. Badkamer met douchecabine en wastafel. Apart toilet. Uw terras is voorzien van tuinmeubilair en een parasol. In deze Landal De Vlegge Sibculo Overijssel Comfort Bungalow 8E 8-personen kunt u gratis van Wifi gebruik maken en de bungalow is geheel rookvrij. Standaard zijn in deze bungalow een kinderbed en -stoel aanwezig.

In de omgeving van het park, dat midden in de bossen ligt, zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten, u kunt fietsen huren op het park. U heeft alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Na een lange fietstocht is het heerlijk uitrusten op het terras van paviljoen De Vlegge op het park. Hier kunt u ook terecht voor een lunch of diner. De verse broodjes voor het ontbijt kunt u bestellen via de broodjesservice en voor een snelle hap is er een snackbar op het park. Een bezoekje aan het gezellige kunststadje Ootmarsum is ook de moeite waard, en neem de kinderen een dagje mee naar Attractiepark Slagharen of Plopsa Indoor Coevorden, u zult ze er een groot plezier mee doen!

Kortom, op dit park kunt u heerlijk luieren of juist actief bezig zijn, wij nodigen u graag van harte uit voor een heerlijke vakantie in deze Landal De Vlegge Sibculo Overijssel Comfort Bungalow 8E 8-personen op familiepark Landal De Vlegge in Sibculo. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht