Vakantiehuis Sibculo: Bungalow type 4BL 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Siculo), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Sibculo, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Aan een grote recreatieplas prachtige vakantiewoningen voor 4 - 8 personen te huur op vakantiepark Landal De Vlegge in het Overijsselse Vechtdal. Kleinschalig familiepark met strand.

Deze zeer fraaie Landal De Vlegge Sibculo Overijssel Luxe Bungalow 4BL 4-personen heeft de volgende indeling: woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen TV, radio, DVD- en CD speler. Apart toilet. In de open keuken beschikt u over een combimagnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat en Senseo. Slaapkamer met twee 1-persoonsboxsprings. Badkamer met ligbad, sunshower en wastafel. Op de eerste verdieping de tweede slaapkamer met twee 1-persoons boxsprings. Sauna. In één van de slaapkamers is een extra TV. Als extra service zijn de bedden bij aankomst voor u opgemaakt! Op uw terras is er tuinmeubilair en een verstelbare ligstoel en parasol. Deze Landal De Vlegge Sibculo Overijssel Luxe Bungalow 4BL 4-personen is geheel rookvrij en u kunt hier gratis gebruikmaken van Wifi. Standaard zijn in deze bungalow een kinderbed en -stoel aanwezig. Met voorkeur kunt u een bungalow met wasmachine reserveren. 

Op dit mooie rustige familiepark midden in de bossen heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten, u kunt fietsen huren op het park. Na een lange fietstocht is het heerlijk uitrusten op het terras van paviljoen De Vlegge op het park. Hier kunt u ook terecht voor een lunch of diner. De verse broodjes voor het ontbijt kunt u bestellen via de broodjesservice en voor een snelle hap is er een snackbar op het park. Bij het park ligt een grote recreatieplas met eigen strand, uw kinderen kunnen hier heerlijk spelen in het zand en in het water, u kunt er een hengeltje uitgooien, er kan zonder vergunning gevist worden. Voor de kinderen is er een airtrampoline en in de zomervakantie een leuk Fun & Entertainment-programma. Een balletje slaan is mogelijk op de tennisbaan of bij de tafeltennistafel. U kunt het Twentse klootschieten proberen of gezellig met z'n allen even Jeu-de boulen.

In de omgeving van het park is ook voldoende te beleven, een bezoekje aan het gezellige kunststadje Ootmarsum is de moeite waard, en neem de kinderen een dagje mee naar Attractiepark Slagharen of Plopsa Indoor Coevorden, u zult ze er een groot plezier mee doen!

Kortom, op dit park kunt u heerlijk luieren of juist actief bezig zijn, wij nodigen u graag van harte uit voor een heerlijke vakantie in deze Landal De Vlegge Sibculo Overijssel Luxe Bungalow 4BL 4-personen op familiepark Landal De Vlegge in Sibculo. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht