Vakantiehuis Schoorl: Bungalow type De Veranda 25 5-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Schoorl), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Schoorl, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knusse vakantiewoning voor 5 personen te huur op Vakantiepark Buiten Bergen in Schoorl, Noord-Holland, Nederland.

Tussen de gezellige dorpjes Schoorl en Bergen, op fietsafstand van het Noordzeestrand vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen te huur op vakantiepark Buiten Bergen in Schoorl, Noord-Holland, Nederland. Vakantiepark vlakbij bos, duinen en strand.

Deze Vakantiepark Buiten Bergen Bungalow type De Veranda 25 5-personen heeft een knusse woonkamer met zit- en eethoek en flatscreen TV. De volledig ingerichte keuken heeft een combimagnetron, waterkoker, koffiezetapparaat (Nespresso) en vaatwasser. Op de begane grond een 2 pers. slaapkamer en badkamer met douche, wastafel, toilet, wasmachine en wasdroger. Op de eerste verdieping een slaapkamer met 1-persoons bed en een vide (met prachtig uitzicht) met  2-persoonsbed. Voor buiten een ruime tuin met overdekt terras, loungeset, eettafel, parasol en barbecue. In deze bungalow zijn huisdieren toegestaan, en kunt u gratis gebruik maken van Wifi.

Het Vakantiepark Buiten Bergen

Het park ligt op fietsafstand van het Noordzeestrand, maar ook vlakbij het Nationaal Park De Schoorlse Duinen, een prima uitgangspunt om mooie wandel- of fietstochten te maken. Er zijn fietsen te huur bij de receptie. Voor de kinderen is er op het park een speeltuin. Uw dagelijkse verse broodjes voor uw ontbijt kunt u bestellen via de broodjesservice.

De omgeving van het vakantiepark in Schoorl

Er is voldoende te beleven in de omgeving van dit vakantiepark. Als gast van deze Vakantiepark Buiten Bergen Bungalow type De Veranda 25 5-personen is het strand natuurlijk een heerlijke basis voor een relaxte vakantie. Lekker zonnen, uitwaaien of schelpen zoeken met de kinderen valt altijd in de smaak. Bezoek de klimduin midden in het gezellige dorpje Schoorl, voor de kinderen een lekker uitstapje om te klauteren en te glijden op deze hoge duin. Er zijn in de directe omgeving voldoende terrassen en restaurants te vinden in Schoorl en ook in het naast gelegen kunstenaarsdorpje Bergen. Lekker shoppen kan in de prachtige stad Alkmaar, en vergeet niet om op vrijdags de historische kaasmarkt te bezoeken. Ook een bezoek aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is de moeite waard. Zit het weer even niet meer dan is er van alles te beleven in het attractiepark de Goudvis met kabelbaan, trampolines, luchtkussens en een indoor speelparadijs.

Met een verblijf in deze Vakantiepark Buiten Bergen Bungalow type De Veranda 25 5-personen zult u heerlijk genieten van uw vakantie in Schoorl. Wij heten u van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht