Vakantiehuis Schoorl: Bungalow type Buiten Bergen 39 2-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Schoorl), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Schoorl, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 2
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantiewoning voor 2 personen te huur op Vakantiepark Buiten Bergen in Schoorl, Noord-Holland, Nederland.

Tussen de gezellige dorpjes Schoorl en Bergen, op fietsafstand van het Noordzeestrand vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen te huur op Vakantiepark Buiten Bergen in Schoorl, Noord-Holland, Nederland. Vakantiepark vlakbij bos, duinen en strand.

Deze gezellige Vakantiepark Buiten Bergen Bungalow type Buiten Bergen 39 2-personen heeft een woonkamer met zithoek, TV en eethoek. De keuken is volledig ingericht en voorzien van een combi-magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat (Nespresso) en waterkoker. Slaapkamer met openslaande deuren naar terras. Badkamer met douchecabine, wastafel, toilet, wasmachine en droger. Op de eerste verdieping een vide met loungebank voor een prachtig uitzicht. Op dit park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. In deze bungalow zijn handdoeken 2 per persoon en keukenlinnen aanwezig.

Het bungalowpark Buiten Bergen in Schoorl

De Vakantiepark Buiten Bergen Bungalow type Buiten Bergen 39 2-personen is gesitueerd op Bungalowpark Buiten Bergen. Dit ruime vakantiepark in Schoorl heeft een perfecte locatie vlakbij het strand, de bossen en duinen. Voor kinderen is er een speeltuin en bij de receptie staat een mand met speelgoed klaar. In de nabij gelegen plaatsen Schoorl en Bergen zijn voldoende mogelijkheden voor een lunch of diner. Op dit vakantiepark zijn fietsen, ook E-Bikes, te huur.

De omgeving van dit vakantiepark in Schoorl

De ligging van dit park is prachtig vlakbij het Nationaal Park De Schoorlse Duinen, het breedste en meest gevarieerde natuurgebied langs de Nederlandse kust. Mooie wandelroutes en fietspaden die slingeren tussen duinen en polderlandschap en een autovrije strandopgang. Nergens in Nederland zijn de duinen zo breed en zo hoog als bij Schoorl. De zee bereikt u na een prachtige wandeling door het beschermde natuurgebied.
Ook voor kinderen is er genoeg te doen met maar liefst drie klimduinen en veel speciale activiteiten van de boswachterij in Schoorl.
In Schoorl en ook in Bergen is er veel gezelligheid in de vorm van winkeltjes, restaurantjes en terrasjes. 
Attractiepark de Goudvis met kabelbaan, trampolines, luchtkussens en een indoor speelparadijs zal bij de kinderen wel in de smaak vallen. Misschien is het openluchtmuseum in Enkhuizen nog een optie en ook het gezellige Alkmaar met de kaasmarkt op vrijdag is een bezoek waard.

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Vakantiepark Buiten Bergen Bungalow type Buiten Bergen 39 2-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit vakantiepark in Schoorl, Noord-Holland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht