Vakantiehuis Schoorl: Bungalow type Buiten Bergen 15 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Holland (Schoorl), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Schoorl, Noord-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime vakantiewoning voor 2 tot 6 personen te huur op Vakantiepark Buiten Bergen in Schoorl, Noord-Holland, Nederland.

Tussen de gezellige dorpjes Schoorl en Bergen, op fietsafstand van het Noordzeestrand vakantiewoningen voor 2 tot 6 personen te huur op Vakantiepark Buiten Bergen in Schoorl, Noord-Holland, Nederland. Vakantiepark vlakbij bos, duinen en strand.

Deze riante Vakantiepark Buiten Bergen Bungalow type Buiten Bergen 15 6-personen heeft een gezellige woonkamer met flatscreen TV. De keuken is volledig ingericht en voorzien van een combimagnetron, oven, afwasmachine, waterkoker, citruspers, staafmixer en koffiezetapparaat. Op de begane grond een twee persoons slaapkamer en badkamer met douche, wastafel en toilet. Wasmachine en wasdroger. Op de eerste verdieping twee 2-persoons slaapkamers waarvan één met stapelbed. Als extra service een handdoekenpakket van 2 handdoeken per persoon en een keukenlinnenpakket. Op dit park kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Tuin met tuinmeubilair en parasol. Standaard aanwezig een kinderbed en kinderstoel.

Over Vakantiepark Buiten Bergen

Dit vakantiepark ligt vlakbij het Nationaal Park De Schoorlse Duinen, een prachtig natuurgebied. Ook het brede Noordzeestrand is niet ver, hier kunt u genieten van zon en strand. Voor de kinderen is er een speeltuin op het park, en ovenverse broodjes voor het ontbijt kunt u bestellen via de broodjesservice. In de directe omgeving in Schoorl en Bergen zijn er veel horecagelegenheden zoals terrasjes en restaurants.

In de buurt van dit mooie vakantiepark in Schoorl

U kunt als gast van deze Vakantiepark Buiten Bergen Bungalow type Buiten Bergen 15 6-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. De ligging van dit park is vlakbij een prachtig natuurgebied, hier kunt u mooie wandel- en fietstochten maken. Fietsen, ook E-Bikes, zijn bij de receptie op het park te huur. Wilt u liever een dagje shoppen? Dat kan in de gezellige stad Alkmaar, bezoek dan ook de historische kaasmarkt op vrijdag, echt de moeite waard!
De kinderen zullen zich prima vermaken op de hoge klimduin midden in het centrum van Schoorl, maar ook het brede Noordzeestrand is natuurlijk een trekpleister. Lekker zonnen en schelpen zoeken. Bezoek ook het gezellige kunstenaarsdorp Bergen.

Wat zullen de herinneringen prachtig zijn om samen vakantie te vieren in deze Vakantiepark Buiten Bergen Bungalow type Buiten Bergen 15 6-personen. U zult er nog lang over napraten. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark in Schoorl, Noord-Holland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht