Vakantiehuis Scharendijke: Lodge type Wellness Lodge 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Scharendijke), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Scharendijke, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe Wellness Lodge voor 4 personen op Roompot Beach Resort Brouwersdam in Scharendijke, Zeeland, Nederland.

Vlakbij de Zeeuwse Brouwersdam gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 12-personen te huur op Roompot Beach Resort Brouwersdam in Scharendijke, Zeeland, Nederland. Een ideaal uitgangspunt om de watersport te beoefenen. Vakantiepark vlakbij strand.

Deze knusse Roompot Beach Resort Brouwersdam Lodge type Wellness Lodge 4-personen heeft als indeling: woonkamer met hoekbank, TV en openslaande deuren naar de veranda. De open keuken is van alle gemakken voorzien zoals een afwasmachine, combimagnetron, koffiecupapparaat en een waterkoker. Twee 2-persoonsslaapkamers elk met ensuite badkamer met douche en toilet. Infrarood sauna. Buiten op het terras een loungeset, zonneligbedden, hottub en buitenkeuken met barbecue. Deze 4-pers. lodge is voorzien van airconditioning en u kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Faciliteiten op het vakantiepark in Zeeland

Als gast in deze Roompot Beach Resort Brouwersdam Lodge type Wellness Lodge 4-personen kunt u volop genieten van de prachtige natuur. Het park ligt op 2000 meter van het strand. Het park is autovrij en u kunt er fietsen huren. Boodschappen kunt u doen in het nabijgelegen Scharendijke.

De omgeving van Roompot Beach Resort Brouwersdam in Scharendijke

Op dit mooie vakantiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten. Zo vlakbij het strand kunt u verschillende watersporten beoefenen. Rond de spuisluis op de Brouwersdam zijn bijna wel zeehonden te spotten. De kinderen zult u een plezier doen met een dagje naar het zwemparadijs de Roompot maar ook een dagje naar het Deltapark Neeltje Jans is zeker de moeite waard. In de gezellige badplaats Renesse met vele winkels, restaurants en bars en het goed vertoeven op een terrasje.

Deze gezellige Roompot Beach Resort Brouwersdam Lodge type Wellness Lodge 4-personen biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie op dit fantastische vakantiepark in Scharendijke in de provincie Zeeland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht