Vakantiehuis Scharendijke: Lodge type Lodge 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Scharendijke), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Scharendijke, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime lodge voor 8 personen op vakantiepark Roompot Beach Resort Brouwersdam in Scharendijke, Zeeland, Nederland.

Vlakbij de Zeeuwse Brouwersdam gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 12-personen te huur op Roompot Beach Resort Brouwersdam in Scharendijke, Zeeland, Nederland. Een ideaal uitgangspunt om de watersport te beoefenen. Vakantiepark vlakbij strand.

Deze vrijstaande Roompot Beach Resort Brouwersdam Lodge type Family Lodge 8-personen bestaat uit twee lodges. Één lodge heeft een zithoek met tv met streamfunctie en open keuken met ruime eethoek. De keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, koffiecupapparaat, filterkoffiezetapparaat en een waterkoker. Eén 2-persoonsslaapkamer met ensuite een badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee aparte toiletten.

De andere lodge heeft een loungehoek met tv, Playstation 5, soundbar en een kitchenette. Er zijn 3 slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een badkamer met wastafel en inloopdouche. Ook hier een apart toilet. Tussen beide lodges een terras met tuinmeubilair, loungeset en 4 zonneligbedden. Het gebruik van WiFi is gratis.

Over dit vakantiepark aan de kust in Zeeland

Hoe fijn zullen de herinneringen zijn als u een verblijf reserveert in deze Roompot Beach Resort Brouwersdam Lodge type Family Lodge 8-personen. Met z'n allen naar het strand en met de kleintjes zandkastelen bouwen, of schelpen zoeken, hoe gaaf is dat! Op het park zijn fietsen te huur, u kunt een prachtige fietstocht in de omgeving van het Grevelingenmeer maken. Bij het servicepoint op het park kunt u informatie vragen voor mooie fietsroutes. In Scharendijke kunt u terecht bij de plaatselijke supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen.

Wat is er te doen in de buurt van Scharendijke

Als gast van deze Roompot Beach Resort Brouwersdam type Family Lodge 8-personen is van alles te doen. Beoefen watersport op het Grevelingenmeer zoals surfen of kitesurfen. Bij de Brouwersdam spuisluis zijn altijd wel zeehonden te spotten. Of maak een rondvaart op de Oosterschelde waar u de kans heeft om bruinvissen te zien zwemmen. Bezoek met de kinderen het Deltapark Neeltje Jans in het prachtige Nationaal Park de Oosterschelde. Souvenirs halen voor de achterblijvers? Dat kan in de altijd gezellige badplaats Renesse.

In deze Roompot Beach Resort Brouwersdam Family Lodge 8-personen kunt u genieten van een relaxte vakantie en uitgerust thuiskomen. Wij heten u van harte welkom in de provincie Zeeland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht