Vakantiehuis Scharendijke: Lodge type Lodge 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Scharendijke), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Scharendijke, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Prachtige lodge voor 6 personen op Vakantiepark Roompot Beach Resort Brouwersdam in Scharendijke, Zeeland, Nederland.

Vlakbij de Zeeuwse Brouwersdam gelegen vakantiewoningen voor 2 tot 12-personen te huur op Roompot Beach Resort Brouwersdam in Scharendijke, Zeeland, Nederland. Een ideaal uitgangspunt om de watersport te beoefenen. Vakantiepark vlakbij strand.

Deze vrijstaande Roompot Beach Resort Brouwersdam Lodge type Lodge 6-personen heeft grote ramen voor lekker veel lichtinval. De knusse woonkamer heeft een hoekbank, TV met streamingfunctie en in de open keuken een eethoek, een afwasmachine, combimagnetron, koffiecupapparaat en een waterkoker. Eén 2-persoonsslaapkamer met ensuite een badkamer met douche en wastafel. Twee 2-persoonsslaapkamers met wastafel. Badkamer met douche en apart toilet. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi. Buiten op het terras tuinmeubilair en drie zonneligbedden.

Over dit vakantiepark aan de Zeeuwse kust

Op dit nieuwe vakantiepark komt u heerlijk tot rust en laat u de dagelijkse beslommeringen achter u. Op het park zijn fietsen te huur, maak een prachtige fietstocht in de prachtige omgeving van het Grevelingenmeer. Bij het servicepoint op het park kunt u informatie vragen voor mooie fietsroutes. In Scharendijke kunt u terecht bij de plaatselijke supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen.

De omgeving van het park in Scharendijke

Als gast van deze Roompot Beach Resort Brouwersdam lodge type Lodge 6-personen hoeft u zicht niet te vervelen. Het strand is vlakbij en daar valt altijd wel iets te beleven. Zeehonden spotten kan bij de Brouwersdam. Bezoek met de kinderen het Deltapark Neeltje Jans in het prachtige Nationaal Park de Oosterschelde, hier kun je zwemmen met zeeleeuwen of spetteren in het Aquapark. Met de Oosterschelde rondvaartboot heeft u de kans om bruinvissen te spotten. Souvenirs halen voor de achterblijvers? Dat kan in de altijd gezellige badplaats Renesse.

Laat de dagelijkse drukte achter u en geniet met volle teugen van deze geweldige omgeving vlakbij deze Roompot Beach Resort Brouwersdam lodge type Lodge 6-personen. U komt uitgerust weer terug van uw vakantie. Wij nodigen u daarom van harte uit in de provincie Zeeland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht