Vakantiehuis Schaijk: Villa type Forrest Villa 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Schaijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Schaijk, Schaijk, Noord-Brabant,Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Fijne vakantiebungalow voor 6 personen op Vakantiepark Schaijk in Schaijk, Noord-Brabant, Nederland.

Vlakbij het prachtige natuurgebied De Maashorst vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op Vakantiepark Schaijk in Schaijk, Noord-Brabant, Nederland. Familiepark met indoor speeltuin.

Deze vrijstaande Vakantiepark Schaijk Noord-Brabant Villa type Forest Villa 4-personen is nieuw, heeft een moderne uitstraling met in de woonkamer vloerverwarming en een tv met streamfuncties, eethoek bij de open keuken met afwasmachine, combimagnetron, koffiecupapparaat en een waterkoker. Apart toilet. Twee persoonsslaapkamer met badkamer en inloopdouche. Op de 1ste verdieping tweede slaapkamer en badkamer met inloopdouche. Buiten terras met tuinmeubilair. Het gebruik van WiFi is gratis.

Faciliteiten op het vakantiepark in Noord-Brabant

Als gast in deze Vakantiepark Schaijk Noord-Brabant Villa type Forest Villa 4-personen kunt u volop genieten van de prachtige natuur. Op het park is een servicepoint waar u meer informatie over de omgeving kan halen. Voor een lekkere lunch of een diner kunt u terecht in het restaurant Charlie en er is en minimarkt voor de vergeten boodschappen. De kinderen zullen zich niet vervelen, er is een indoor speeltuin en als het warm is kunnen ze lekker spetteren bij waterspeeltuin. Ook op het park: een bowlingbaan.

De omgeving van Vakantiepark Schaijk in Schaijk

Op dit mooie familiepark heeft u alle tijd om lekker te ontspannen en te genieten van al het natuurschoon in de omgeving. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het maken van wandelingen en fietstochten op de vlakbij gelegen natuurgebied De Maashorst, u kunt fietsen huren op het park. De kinderen zult u een plezier doen met een dagje naar dierenpark Zie-ZOO in Volkel. Lekker spetteren in het Golfbad in Oss zal ook wel in de smaak vallen. Voor een dagje winkelen en een cadeautje te zoeken voor de achterblijvers gaat u natuurlijk naar het vlakbij gelegen Oss.

In deze Vakantiepark Schaijk Noord-Brabant Villa type Forest Villa 4-personen gaat u zeker genieten van al het moois wat Noord-Brabant te bieden heeft. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht