Vakantiehuis Schaijk: Lodge type Forrest Cabin Wellness 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Schaijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoning huren in Schaijk, Schaijk, Noord-Brabant,Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
Zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Mooie lodge voor 6 personen op Vakantiepark Schaijk in Schaijk, Noord-Brabant, Nederland.

Vlakbij het prachtige natuurgebied De Maashorst vakantiewoningen voor 2 tot 10-personen te huur op Vakantiepark Schaijk in Schaijk, Noord-Brabant, Nederland. Familiepark met indoor speeltuin.

Deze Vakantiepark Schaijk Lodge type Forest Cabin Wellness 6-personen is gelijkvloers. De woonkamer heeft vloerverwarming en een tv met streamfuncties. De open keuken is voorzien van een afwasmachine, combimagnetron, koffiecupapparaat en waterkoker. Drie 2-persoonsslaapkamers waarvan één met stapelbed. Badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. In een aparte ruimte uw eigen traditionele privé sauna. Terras met tuinmeubilair. U kunt gratis gebruikmaken van WiFi.

Op Vakantiepark Schaijk in Schaijk

Volop genieten van een heerlijke vakantie? Dat kan in deze Vakantiepark Schaijk Lodge type Forest Cabin Wellness 6 6-personen. Op het park zijn fietsen te huur dus verken de prachtige omgeving wandelend of met de fiets. De kinderen zullen zich prima vermaken op de speeltoestellen in de (indoor) speeltuin of in de waterspeeltuin buiten. Bij het servicepoint kunt u vragen naar leuke uitstapjes in de omgeving. Geen zin aan koken? Geen probleem, u kunt in het restaurant Charlie genieten van een lekkere lunch of een overheerlijk diner. Bij de minimarkt kunt u nog wat laatste boodschapjes halen. Ook een partijtje bowling is en optie op dit vakantiepark.

De omgeving van dit vakantiepark in Noord-Brabant

Wat is er allemaal te beleven in de omgeving? Heerlijk wandelen of fietsen in het natuurgebied De Maashorst of bezoek het avonturenpad van Docus de Das! Voor de kinderen is het ook gaaf om naar dierenpark Zie-ZOO in Volkel te gaan. Is het erg warm, dan even afkoelen in het Golfbad in Oss. Het Klimpark in Uden is ook een optie en even shoppen kan natuurlijk in het gezellige 's Hertogenbosch, vergeet niet een heerlijke bosse bol te proeven. Kortom er zijn voldoende mogelijkheden voor leuke uitstapjes in dit prachtige landschap. 

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Vakantiepark Schaijk Lodge type Forest Cabin Wellness 6-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark in de provincie Noord-Brabant. Van harte welkom, tot ziens!

Ga terug naar overzicht