Vakantiehuis Rockanje: Huurcaravan type Duintop 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Rockanje), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Rockanje, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gerieflijke 6 persoons huurcaravan te huur op Molecaten Park Rondeweibos in Rockanje, Zuid-Holland, Nederland.

Vlakbij het Zuid-Hollandse strand prachtige vakantiewoningen te huur voor 4-6 personen op het Molecaten Park Rondeweibos in Rockanje, Zuid-Holland. Familiepark met verwarmd buitenzwembad en zonneterras.

Deze robuust ingerichte Molecaten Park Rondeweibos Huurcaravan type Duintop 6-personen staat op een ideale locatie vlakbij het strand. Het heeft een woonkamer met open keuken en TV. De keuken beschikt over een koelkast, magnetron, Senseo en waterkoker. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet.
Drie slaapkamers waarvan één met een 2-persoons bed. Als extra service is het bedlinnen aanwezig en bij de prijs inbegrepen. Buiten is het terras voorzien van tuinmeubilair en een parasol. Huisdieren zijn toegestaan, maximaal 2 persoon accommodatie. U kunt, tegen betaling, gebruikmaken van WiFi.

Het vakantiepark

Dit familiepark ligt op loopafstand van het prachtige Noordzeestrand. Heerlijk wandelen, vliegeren of zandkastelen bouwen! Voor de oudere jeugd  is er een gezellige Chillclub met een dartbord, airhockey en tafeltennistafel, en de kleintje kunnen zich prima vermaken bij de Kidsclub met Molly en Caatje! Op het park is ook een heerlijk verwarmd buitenzwembad met glijbaan, zonneterras en kinderbad. Natuurlijk ontbreekt de speeltuin niet en verder is er nog een tafeltennistafel, een jeu de boulesbaan en sportveld. Het animatieteam zorgt in de schoolvakantie voor leuke activiteiten. Tegen betaling kunt u ook een balletje slaan op de tennisbaan. Als u geen zin aan koken heeft kunt u heerlijk dineren in het restaurant op het park. Verder zijn er nog een supermarkt, snackbar en terras. Bij de receptie zijn fietsen, skelters en bolderkarren te huur.

De omgeving van het vakantiepark

In deze Molecaten Park Rondeweibos Huurcaravan type Duintop 6-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie aan de prachtige Zuid-Hollandse kust! In de omgeving zijn er prachtige uitstapjes te maken. U kunt een bezoek brengen aan de vestingsplaatsen Brielle of Hellevoetsluis. Maar ook een boottocht door de grote havens van Rotterdam is indrukwekkend. Vergeet niet het Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder en het openluchtmuseum de Duinhuisjes. Er zijn in de omgeving van het park prachtige fietsroutes. De kids zullen zich prima vermaken in het kinderspeelparadijs De Ballebak in Briele of in het Aquapark Splash! Ook een bezoek aan de dierentuin Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is beslist de moeite waard!

Wij heten u van harte welkom in deze Molecaten Park Rondeweibos Huurcaravan type Duintop 6-personen voor een heerlijke vakantie! Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht