Vakantiehuis Rockanje: Chalet type Zonnestraal 5-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Rockanje), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Rockanje, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 5
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Knus 5-persoons chalet te huur op Molecaten Park Waterbos in Rockanje, Zuid-Holland, Nederland.

Op loopafstand van het strand, vlakbij de duinen prachtige vakantiewoningen te huur voor 2-6 personen op het Molecaten Park Waterbos in Rockanje, Zuid Holland. Met buitenzwembad, vis- en speelvijver.

Gezellig met elkaar genieten van een welverdiende vakantie, dat kan in dit gezellige Molecaten Park Waterbos in Rockanje Chalet type Zonnestraal 5-personen. De woonkamer is voorzien van een TV en de open keuken heeft een afwasmachine, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers waarvan één met twee één persoonsbedden en een hoogslaper en één slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Buiten op de veranda kunt u gebruikmaken van tuinmeubilair. Helaas zijn huisdieren in dit chalet niet toegestaan. Dit chalet is geheel rookvrij en tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi.

Op dit vakantiepark

Het Molecaten Park Waterbos zullen uw kinderen zich niet vervelen, in de schoolvakanties zorgt het animatieteam elke ochtend en avond voor leuke activiteiten en bij lekker weer is het heerlijk vertoeven in het buitenzwembad met kinderbad en zonneterras. Voor de kinderen is er verder nog een speeltuin met airtrampoline, een tafeltennistafel en basketbalveld. Op het grote loungeterras van het Strandpaviljoen Zomerzoen op het park kunt u lekker genieten van een hapje en een drankje. Voor een snelle hap kunt u terecht bij de snackbar op het park. Verse broodjes voor het ontbijt kunnen gehaald worden bij de broodcorner. Ook is er een grote visvijver op het park.

De omgeving

In de omgeving zijn er leuke uitstapjes voldoende, u kunt als gast van dit Molecaten Park Waterbos in Rockanje Chalet type Zonnestraal 5-personen naar het natuurgebied het Voornes Duin, een prachtig strand-bos- en duingebied, de kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de duinen en er zijn vele wandel en mooie fietsroutes. Bij de receptie kunt u fietsen huren.
Met een bezoek aan de Aquapark Splash, een geweldig speelparadijs, in het vlakbij gelegen Hellevoetsluis zult u de kinderen een plezier doen, maar ook het Brandweermuseum is het bekijken waard.

In de gezellige badplaats Rockanje in de provincie Zuid-Holland kunt u met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in dit Molecaten Park Waterbos in Rockanje Chalet type Zonnestraal 5-personen in een prachtige omgeving. We heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht