Vakantiehuis Rockanje: Chalet type Zomerzon 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Rockanje), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Rockanje, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig 6-persoons Chalet te huur op Molecaten Park Waterbos in Rockanje, Zuid-Holland, Nederland.

Op loopafstand van het strand, vlakbij de duinen prachtige vakantiewoningen te huur voor 2-6 personen op het Molecaten Park Waterbos in Rockanje, Zuid Holland. Met buitenzwembad, vis- en speelvijver.

Dit Molecaten Park Waterbos in Rockanje Chalet type Zomerzon 6-personen heeft een gezellige woonkamer met LCD-TV en open keuken. De keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron, waterkoker en Senseo. Er zijn 3 slaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en twee met twee 1-persoonsbedden. Het bedlinnen is inbegrepen bij de huurprijs. Badkamer met douche en wastafel en fohn. Apart toilet. Buiten is de veranda voorzien van tuinmeubilair. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi en dit chalet is geheel rookvrij. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan.

Vakantiepark Waterbos

Het Molecaten Park Waterbos beschikt over een buitenzwembad met kinderbad en zonneterras. Voor de kinderen is er speeltuin met airtrampoline, een tafeltennistafel en basketbalveld. Het animatieteam zorgt voor leuke activiteiten die uw kinderen niet willen missen! Bij het strandpaviljoen Zomerzoen kunt u heerlijk eten en voor een snelle hap is er een snackbar op het park. Bij de receptie kunt u fietsen, een bolderkar of skelter huren.

De omgeving van het park

In de omgeving van deze Molecaten Park Waterbos in Rockanje Chalet type Zomerzon 6-personen zijn er diverse mogelijkheden voor leuke uitstapjes; in het natuurgebied het Voornes Duin kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven, lekker ravotten, spelen of vliegeren. Het is een prachtig strand, bos- en duin gebied en er zijn vele fiets- en wandelroutes. In het speelparadijs Aquapark Splash in Hellevoetsluis is het prima vertoeven en wat dacht u van een bezoek aan het Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder? Beslist de moeite waard!

Samen genieten met de hele familie van een top vakantie in deze Molecaten Park Waterbos in Rockanje Chalet type Zomerzon 6-personen in de prachtige omgeving van de gezellige badplaats Rockanje in de provincie Zuid-Holland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht