Vakantiehuis Rockanje: Chalet type Parnassia 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Rockanje), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Rockanje, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Modern 4-persoons chalet te huur op Molecaten Park Rondeweibos in Rockanje, Zuid-Holland, Nederland.

Vlakbij het Zuid-Hollandse strand prachtige vakantiewoningen te huur voor 4-6 personen op het Molecaten Park Rondeweibos in Rockanje, Zuid-Holland. Familiepark met verwarmd buitenzwembad en zonneterras.

Dit gezellige Molecaten Park Rondeweibos Chalet type Chalet Parnassia 4-personen heeft een woon-/eetkamer met LCD TV.  Het chalet staat op zandstrand met tuinomheining dus extra veilig voor de kinderen. De luxe open keuken heeft een keramische kookplaat, afwasmachine, combimagnetron en een koffiecupmachine. Er zijn twee 2-persoons slaapkamers, één met een 2 pers. bed en één met twee 1-pers. bedden. Twee badkamers met douche, toilet en wastafel. De bedden zijn voorzien van dekbedden, het bedlinnen is aanwezig en bij de huurprijs inbegrepen. Buiten op de veranda kunt u gebruikmaken van tuinmeubilair.  Huisdieren zijn toegestaan. Deze bungalow is rookvrij en tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi.

Op dit vakantiepark

Dit gezellige familiepark Molecaten Park Rondeweibos in Rockanje ligt op een ideale locatie op loopafstand van het brede Noordzeestrand. Op het park zullen de kinderen zich prima vermaken in het verwarmde buitenzwembad met glijbaan, zonneterras en kinderbad. Voor de kleintjes is er de Kidsclub en een Chillclub voor de oudere jeugd. Verder is er een speeltuin met airtrampoline, sportveld, tafeltennis en jeu de boulesbaan. Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam voor leuke activiteiten waaronder een te gekke schuimparty! Ook een balletje slaan op de tennisbaan behoort tot de mogelijkheden. Op het park zijn een restaurant, een snackbar en een supermarkt aanwezig. Bij de receptie zijn fietsen, bolderkarren en skelters te huur.

De omgeving

Vervelen hoeft niet bij het Voornes Duin vlakbij het strand, lekker vliegeren, zonnen, zwemmen, kastelen bouwen of uitwaaien, het kan allemaal! Ook in de omgeving zijn er leuke uitstapjes te maken. Als gast van dit Molecaten Park Rondeweibos Chalet type Chalet Parnassia 4-personen kunt een bezoek brengen aan het Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder, of aan het openluchtmuseum de Duinhuisjes. De vestingsplaatsen Brielle en Hellevoetsluis zijn ook de moeite waard, of maak een boottocht door de grote haven in Rotterdam. Er zijn in de omgeving van het park prachtige fietsroutes. Voor de kinderen is het kinderspeelparadijs de Ballebak in Briele een leuk idee, maar ook in Aquapark Splash zullen ze zich prima vermaken! En wat dacht u van Diergaarde Blijdorp in Rotterdam? Kortom uitstapjes voldoende en teveel om op te noemen!

In dit gezellige Molecaten Park Rondeweibos Chalet type Parnassia 4-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie aan de prachtige Zuid-Hollandse kust! We heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht