Vakantiehuis Rockanje: Chalet type Duinhuisje XL 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Rockanje), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Rockanje, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruim 4-persoons chalet te huur op Molecaten Park Waterbos in Rockanje, Zuid-Holland, Nederland.

Op loopafstand van het strand, vlakbij de duinen prachtige vakantiewoningen te huur voor 2-6 personen op het Molecaten Park Waterbos in Rockanje, Zuid Holland. Met buitenzwembad, vis- en speelvijver.

Dit Molecaten Park Waterbos in Rockanje Chalet type Duinhuisje XL 4-personen heeft een knusse woonkamer LCD-TV en open keuken. De keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron, waterkoker en Senseo. Er zijn 2 slaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel en toilet. Buiten is de veranda voorzien van tuinmeubilair. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi en dit chalet is geheel rookvrij. Helaas zijn huisdieren in dit chalet niet toegestaan.

Op dit vakantiepark

Het Molecaten Park Waterbos beschikt over een buitenzwembad met kinderbad en zonneterras. Voor de kinderen is er speeltuin met airtrampoline, een tafeltennistafel en basketbalveld. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam elke ochtend en avond voor leuke activiteiten. Lekker genieten van een hapje en een drankje kan op het grote loungeterras van het Strandpaviljoen Zomerzoen op het park. Verse broodjes voor het ontbijt kunnen gehaald worden bij de broodcorner en als u even geen zin aan koken heeft dan is een lekker frietje van de snackbar de oplossing.

De omgeving van Park Waterbos

In de omgeving van dit Molecaten Park Waterbos in Rockanje Chalet type Duinhuisje XL 4-personen zijn er diverse mogelijkheden voor leuke uitstapjes; het natuurgebied het 'Voornes Duin' is een prachtig strand-bos- en duingebied, de kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de duinen en er zijn vele wandelroutes en mooie fietspaden.
In het vlakbij gelegen Hellevoetsluis zult u de kinderen een plezier doen met een bezoek aan de Aquapark Splash, een geweldig speelparadijs! Of het Brandweermuseum is ook de moeite waard.

Met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie in dit Molecaten Park Waterbos in Rockanje Chalet type Duinhuisje XL 4-personen in de prachtige omgeving van de gezellige badplaats Rockanje in de provincie Zuid-Holland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht