Vakantiehuis Rijssen-Holten: Chalet type Korhoen 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Rijssen-Holten), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Rijssen-Holten, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Knus chalet voor 4 personen op Buitenplaats Holten in Rijssen-Holten Overijssel

Op een prachtige locatie vlakbij het Nationaal park De Sallandse Heuvelrug luxe vakantiewoningen voor 4 tot 6-personen te huur op Vakantiepark Buitenplaats in Rijssen-Holten. Kleinschalig park met verwarmd buitenzwembad.

Dit vrijstaande Buitenplaats Holten Overijssel Chalet type Korhoen 4-personen beschikt over een smaakvol ingerichte woonkamer. Het gebruik van Wifi is gratis in deze accommodatie. In de keuken is alles wat u nodig heeft zoals een koffiezetapparaat, afwasmachine koel-vriescombinatie en combimagnetron. Twee slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en een apart toilet. Tuin met terras en tuinmeubilair. Helaas zijn er geen huisdieren toegestaan. Op aanvraag is een ligging direct aan het water mogelijk.

Het vakantiepark

In dit rustig gelegen vakantiepark kunt u genieten van de rust en de natuur. Het park heeft een verwarmd buitenzwembad, voor de kinderen is er een kleine speeltuin en een kinderboerderij. De huiskamer op het park is een groepsruimte waar je even lekker met z'n allen van een kopje koffie kan genieten op de loungebanken. Het park biedt een ontbijtservice aan in dit Buitenplaats Holten Overijssel Chalet type Korhoen 4-personen.

Mogelijkheden in de omgeving

Wat zult u gaan genieten in deze prachtige omgeving vlakbij Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Het is een uniek natuurgebied met bergen, heide en bos. Maak een prachtige wandeling of ontdek het gebied op de fiets. Neem een kijkje bij het Natuurmuseum Holterberg, ook voor kinderen een aanrader. De Hanzestad Deventer is ook de moeite waard maar de kinderen zult u een plezier doen met een dagje Avonturenpark Hellendoorn en de Apenheul in Apeldoorn is ook niet ver. 

Dit chalet biedt u de mogelijkheid om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te genieten van rust en natuur. Wij nodigen u daarom van harte uit voor een heerlijke vakantie in deze Buitenplaats Holten Overijssel Chalet type Korhoen 4-personen in Rijssen-Holten in de provincie Overijssel. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht