Vakantiehuis Rijssen-Holten: Bungalow type Buizerd 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Overijssel (Rijssen-Holten), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Rijssen-Holten, Overijssel, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe bungalow voor 6 personen te huur op Buitenplaats Holten in Rijssen-Holten, Overijssel, Nederland.

Op een prachtige locatie vlakbij het Nationaal park De Sallandse Heuvelrug luxe vakantiewoningen voor 4 tot 6-personen te huur op Buitenplaats Holten in Rijssen-Holten. Kleinschalig park met verwarmd buitenzwembad.

Deze vrijstaande Buitenplaats Holten Overijssel Bungalow type Buizerd 6-personen beschikt over een smaakvol en ruime ingerichte woonkamer met grote ramen voor een prachtig uitzicht. In de keuken heeft u de beschikking over een koffiezetapparaat, afwasmachine, combimagnetron en koel-vriescombinatie. Er zijn drie slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet. Tuin met terras en een overdekte veranda aan de voorkant met uitzicht op het water. U kunt gratis gebruik maken van WiFi, deze bungalow is huisdiervrij.

Vakantiepark Buitenplaats Holten

Dit park is kleinschalig en u kunt hier midden in de natuur genieten van de rust en ruimte. Het park beschikt over een eigen verwarmd buitenzwembad en voor de kinderen is er een kinderboerderij en kleine speeltuin. In de huiskamer kunt u samen genieten van een lekker kopje koffie. Via de receptie is een ontbijtservice te reserveren.

Uitstapjes in de omgeving van het park

In de omgeving van het park kunt u als gast van deze Buitenplaats Holten Overijssel Bungalow type Buizerd 6-personen kiezen uit voldoende leuke uitstapjes. Door de perfecte ligging aan de voet van de Holterberg is dit een prima uitgangspunt voor prachtige fiets-, wandel- en huifkartochten. Ook de historische Hanzesteden zoals Deventer, Kampen en Zutphen zijn een bezoek waard! De kinderen vinden een dagje Avonturenpark Hellendoorn een belevenis maar ook de Apenheul in Apeldoorn is niet ver.  
Bij de receptie kunt u vragen naar mooie fietsroutes en informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt in deze gezellige Buitenplaats Holten Overijssel Bungalow type Buizerd 6-personen genieten van een super vakantie in de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug in Rijssen-Holten in Overijssel. Wij heten u van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht