Vakantiehuis Rhenen: Villa type Vakantievilla 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Rhenen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Rhenen, Utrecht, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime vakantiewoning voor 8 personen te huur op Vakantiepark De Thijmse Berg in Rhenen, Utrecht, Nederland.

Vlakbij Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug midden in de bossen vakantiewoningen te huur voor 4 tot 8 personen op Vakantiepark De Thijmse Berg in Rhenen, Utrecht. Nederland. Vakantiepark met openluchtzwembad en kinderanimatie.

De Vakantiepark De Thijmse Berg Villa type Vakantievilla 8-personen is van alle gemakken voorzien, de woonkamer heeft een hoekbank en flatscreen TV. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Er zijn in deze villa 4 slaapkamers en 2 luxe badkamers waarvan één met ligbad. Twee aparte toiletten. Buiten een overdekt terras met loungeset en eettafel. Deze villa is huisdiervrij en het gebruik van WiFi is gratis.

Het vakantiepark De Thijmse Berg in de provincie Utrecht

Vlakbij het prachtige natuurgebied Kwintelooijen, onderdeel van het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug ligt dit vakantiepark De Thijmse Berg. Een park waar rust en ruimte de boventoon heeft. Voor kinderen zijn er meerdere speeltuinen, zowel buiten als een indoorspeelparadijs. In de schoolvakanties organiseert het animatieteam leuke doe- sport- en knutseldagen. Bij mooi weer kunnen ze lekker plonzen in het openlucht zwembad met waterspraypark en een apart peuterbad. Bij Restaurant-Brasserie De Thijmse Berg kunt u maaltijden afhalen maar ook lekker lunchen of dineren of gezellig borrelen.  

Rhenen en de mooie omgeving van de Utrechtse Heuvelrug

Als gast van deze Vakantiepark De Thijmse Berg Villa type Vakantievilla 8-personen hoeft u zich niet te vervelen. Het natuurgebied Kwintelooijen een onderdeel van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt vlakbij, u kunt er eindeloze wandel- en fietstochten maken. Geen fiets meegenomen? Geen probleem, fietsen zijn bij de receptie te huur.  Voor de kinderen is een dagje naar de dierentuin Ouwehands Dierenpark een belevenis. Een dagje Utrecht, om te shoppen of een terrasje pakken kan ook, natuurlijk gaat u dan ook de Domtoren even beklimmen. Bezoek het Kasteel Amerongen, of het Nationaal Militair Museum ook de moeite waard.

Met de hele familie genieten van een top vakantie in de prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug. U bent van harte welkom voor een verblijf in deze Vakantiepark De Thijmse Berg Villa type Vakantievilla 8-personen in Rhenen in de provincie Utrecht. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht