Vakantiehuis Rhenen: Villa type Vakantievilla 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Rhenen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Rhenen, Utrecht, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Riante vakantiewoning voor 6 personen te huur op Vakantiepark De Thijmse Berg in Rhenen, Utrecht, Nederland.

Vlakbij Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug midden in de bossen vakantiewoningen te huur voor 4 tot 8 personen op vakantiepark De Thijmse Berg in Rhenen, Utrecht. Nederland. Vakantiepark met openluchtzwembad en kinderanimatie.

Deze Vakantiepark De Thijmse Berg Villa type Vakantievilla 6-personen heeft in de woonkamer een modern ingericht interieur met openslaande deuren. Elke villa van dit type is uniek en kan de inrichting verschillend zijn. De keuken is voorzien zoals een vaatwasmachine, combi-oven, inductie kookplaat, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn drie 2-persoons slaapkamers, waarvan één op de begane grond. Apart toilet. Badkamer met dubbele wastafel, regendouche en op de 2de etage ook een apart toilet. Buiten een overdekt terras met loungeset. Het gebruik van WiFi is gratis.

Het park De Thijmse Berg in Rhenen

Dit vakantiepark in Rhenen ligt vlakbij recreatiegebied Kwintelooijen in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een prachtig natuurgebied om lekker te wandelen of te fietsen. Voor kinderen zijn er op het park meerdere speeltuinen en het animatieteam verzorgt in de schoolvakanties knutsel-, sport- en spelactiviteiten. De kinderen plonzen heerlijk in het openlucht zwembad, in het waterspraypark of in het aparte peuterbad. Bij Restaurant-Brasserie De Thijmse Berg kunt u op het terras genieten van een overheerlijke lunch of diner. Ook afhaalmaaltijden zijn mogelijk. Er is een sportbaan om het potje te tennissen of te voetballen. Als het weer even niet meezit kunnen de kinderen heerlijk klimmen en klauteren in het indoorspeelparadijs.

De omgeving van dit vakantiepark op de Utrechtse Heuvelrug

De omgeving van dit vakantiepark De Thijmse Berg bied voldoende mogelijkheden. Als gast van deze Vakantiepark De Thijmse Berg Villa type Vakantievilla 6-personen verblijft u vlakbij natuurgebied Kwintelooijen een onderdeel van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, u kunt er heerlijke wandel- en fietstochten maken. Fietsen, ook E-Bikes, zijn bij de receptie te huur.  Een dagje naar de dierentuin Ouwehands Dierenpark is voor de kinderen een belevenis. Bezoek het Kasteel Amerongen, of het Nationaal Militair Museum. Een dagje Utrecht, waar u ook de Domtoren kunt beklimmen, is ook de moeite waard.

Met zijn allen genieten van de prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug. In deze Vakantiepark De Thijmse Berg Villa type Vakantievilla 6-personen heeft u een top vakantie! Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit vakantiepark in Rhenen in de provincie Utrecht. Wij verwelkomen u graag. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht