Vakantiehuis Rhenen: Lodge type Soof Luxe Eco-Lodge Wellness 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Rhenen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiepark Soof Heuvelrug, Rhenen, Utrecht, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime vakantiewoning voor 6 personen te huur op Vakantiepark Soof Heuvelrug in Rhenen, Utrecht, Nederland.

Op de prachtige Utrechtse Heuvelrug vakantiewoningen voor 6 personen te huur op Vakantiepark Soof Heuvelrug in Rhenen. Luxe vakantiepark met buitenzwembad en kinderfaciliteiten.

De Vakantiepark Soof Heuvelrug Lodge type Soof Luxe Eco-Lodge Wellness 6-personen is van alle gemakken voorzien, de woonkamer heeft een riante hoekbank en flatscreen TV. In de open keuken een Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, inductiekooplaat, afwasmachine, en combi-oven. Drie slaapkamers, één slaapkamer heeft een stapelbed. Apart toilet. Badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet. Buiten een overdekt terras met picknicktafel en loungeset en een hottub in de tuin. Deze lodge is huisdiervrij en het gebruik van WiFi is gratis. Het bed-, bad- en keukenlinnen is aanwezig dus hoeft u niet mee te nemen.

Het vakantiepark Soof Heuvelrug in de provincie Utrecht

Vlakbij het prachtige natuurgebied Kwintelooijen, onderdeel van het Nationale Park Utrechtse Heuvelrug ligt dit kleinschalige vakantiepark Soof Heuvelrug. Een park waar rust en ruimte de boventoon heeft. Voor kinderen is er een speeltuin, en in de schoolvakanties zijn er leuke doe- sport- en knutseldagen. Bij mooi weer kunnen ze lekker plonzen in het openlucht zwembad met waterspeelplaats en apart peuterbad. Bij Brasserie Soof kunt u in het weekend verse broodjes bestellen voor uw ontbijt en lekker lunchen of gezellig borrelen.  

Rhenen en omgeving

Als gast van deze Vakantiepark Soof Heuvelrug Lodge type Soof Luxe Eco-Lodge Wellness 6-personen hoeft u zich niet te vervelen. Het natuurgebied Kwintelooijen een onderdeel van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt vlakbij, u kunt er eindeloze  wandel- en fietstochten maken. Geen fiets meegenomen? Geen probleem, fietsen, moutainbikes en ook E-Bikes zijn bij de receptie te huur.  Voor de kinderen is een dagje naar de dierentuin Ouwehands Dierenpark een belevenis. Een dagje Utrecht, om te shoppen of een terrasje pakken kan ook, natuurlijk gaat u dan ook de Domtoren even beklimmen. Bezoek het Kasteel Amerongen, of het Nationaal Militair Museum ook de moeite waard.

Met de hele familie genieten van een top vakantie in de prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug. U bent van harte welkom voor een verblijf  in deze Vakantiepark Soof Heuvelrug Lodge type Soof Luxe Eco-Lodge Wellness 6-personen in Rhenen in de provincie Utrecht. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht