Vakantiehuis Rhenen: Lodge type Soof Luxe Eco-Lodge Water 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Rhenen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiepark Soof Heuvelrug, Rhenen, Utrecht, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantiewoning voor 6 personen te huur op Vakantiepark Soof Heuvelrug in Rhenen, Utrecht, Nederland.

Op de prachtige Utrechtse Heuvelrug vakantiewoningen voor 6 personen te huur op vakantiepark Soof Heuvelrug in Rhenen. Luxe vakantiepark met buitenzwembad en kinderfaciliteiten.

Deze Vakantiepark Soof Heuvelrug Lodge type Soof Luxe Eco-Lodge Water 6-personen heeft een smaakvol ingericht interieur. De woonkamer heeft een flatscreen TV en riante hoekbank. De keuken is volledig ingericht en voorzien van een combi-oven, inductie kookplaat, afwasmachine, koffiezetapparaat (Nespresso) en waterkoker. Er zijn drie 2-persoons slaapkamers waarvan één met stapelbed. Apart toilet. Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Buiten een overdekt terras met ligging aan het water, picknicktafel en loungeset. Deze lodge is huisdiervrij en het gebruik van WiFi is gratis. Verder aanwezig bed-, bad- en keukenlinnen, wasmachine en droger.

Het park Soof Heuvelrug

Dit kleinschalige vakantiepark Soof Heuvelrug in Rhenen ligt naast recreatiegebied Kwintelooijen. Voor kinderen is er een speeltuin en het animatieteam verzorgt in de schoolvakanties leuke activiteiten. De kinderen zullen zich prima vermaken in het openlucht zwembad met een apart peuterbad. Op het park bij Brasserie Soof kunt u heerlijk lunchen en zijn er in het weekend er lekkere broodjes te bestellen.

De omgeving van dit vakantiepark in Rhenen

In de omgeving van dit vakantiepark is voldoende te beleven. U kunt als gast van deze Vakantiepark Soof Heuvelrug Lodge type Soof Luxe Eco-Lodge Water 6-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. De ligging van dit park is middenin een prachtig natuurgebied waar u kunt er heerlijke wandel- en fietstochten maken. Fietsen, ook E-bikes en mountainbikes, zijn te huur bij de receptie. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje dierentuin Ouwehands Dierenpark en zit het weer even niet mee dan is een bezoek aan het Kinderspeelparadijs Ballorig een optie. Even een dagje shoppen kan in Wageningen, Veenendaal of iets verderop in Utrecht waar u natuurlijk ook de Domtoren kunt beklimmen.  

Samen genieten van de rust en ruimte in deze Vakantiepark Soof Heuvelrug Lodge type Soof Luxe Eco-Lodge Water 6-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit kleinschalige vakantiepark in Rhenen, Utrecht. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht