Vakantiehuis Rhenen: Chalet type Eco Cottage Sauna 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Utrecht (Rhenen), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Rhenen, Utrecht, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Luxe vakantiewoning voor 4 personen te huur op Vakantiepark De Thijmse Berg in Rhenen, Utrecht, Nederland.

Vlakbij Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug midden in de bossen vakantiewoningen te huur voor 4 tot 8 personen op vakantiepark De Thijmse Berg in Rhenen, Utrecht. Nederland. Vakantiepark met openluchtzwembad en kinderanimatie.

Dit luxe Vakantiepark De Thijmse Berg Rhenen Chalet type Eco Cottage Sauna 4-personen heeft een smaakvol ingericht interieur. In de woonkamer een zit- en eethoek met TV. De keuken is volledig ingericht en voorzien van een kookplaat, afwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn twee 2-persoons slaapkamers. Badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Dit chalet is voorzien van vloerverwarming en airconditioning. Buiten een overdekte veranda met eettafel en loungeset. In de schuur een wasmachine en wasdroger en in de tuin een privé sauna. Dit chalet is huisdiervrij en het gebruik van WiFi is gratis.

Het park De Thijmse Berg op de Utrechtse Heuvelrug

Dit vakantiepark De Thijmse Berg heeft veel faciliteiten, de kinderen kunnen zich prima vermaken in het openlucht zwembad met waterspraypark en voor de kleintjes is er een peuterbad. Er zijn meerdere speeltuinen en het animatieteam verzorgt tijdens de schoolvakanties leuke activiteiten zoals knutselochtenden, theater en sportfaciliteiten. Als het weer even niet meezit kan er lekker worden geklauterd en geklommen in het indoorspeelparadijs. Verder is er een multifunctionele sportbaan voor een potje tennis of voetbal. In het restaurant-Brasserie De Thijmse Berg kunt u heerlijk lunchen of dineren, er zijn ook afhaalmaaltijden te bestellen.

De omgeving van dit vakantiepark in Rhenen

U kunt als gast van dit Vakantiepark De Thijmse Berg Rhenen Chalet type Eco Cottage Sauna 4-personen kiezen uit tal van mogelijkheden. De ligging van dit park is middenin het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, een prachtig bosrijk gebied met heidevelden en zandverstuivingen.
U kunt er heerlijke wandel- en fietstochten maken. Fietsen, ook E-bikes en mountainbikes, zijn te huur bij de receptie. U zult de kinderen een plezier doen met een dagje dierentuin Ouwehands Dierenpark en een bezoek aan het 17-eeuwse Kasteel Amerongen is ook een optie. Als het weer even niet mee zit dan is een bezoek aan het Kinderspeelparadijs Ballorig een mogelijkheid. Even een dagje shoppen kan in Wageningen, Veenendaal of iets verderop in Utrecht waar u natuurlijk ook de Domtoren kunt beklimmen.  

Samen genieten van de rust en ruimte in dit Vakantiepark De Thijmse Berg Rhenen Chalet type Eco Cottage Sauna 4-personen en kom uitgerust terug van uw vakantie. Wij nodigen u van harte uit voor een verblijf op dit prachtige vakantiepark in Rhenen, Utrecht. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht