Vakantiehuis Renesse: Chalet type Zilvermeeuw 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Renesse), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Renesse, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Ruim 4-persoons chalet te huur op Molecaten Park Wijde Blick in Renesse, Zeeland, Nederland.

Op het prachtige Zeeuwse eiland Schouwen-Duivenland vlakbij de gezellige badplaats Renesse vakantiewoningen te huur voor 2-6 personen op het Molecaten Park Wijde Blick in Renesse, Zeeland. Familiepark met binnenzwembad.

Dit Molecaten Park Wijde Blick in Renesse Chalet type Zilvermeeuw 4-personen heeft centrale verwarming, is rookvrij. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan. De gezellige woonkamer heeft een TV en de open keuken beschikt over een koelkast, afwasmachine, magnetron, waterkoker en Senseo. Er zijn 2 slaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en één met twee 1-persoonsbedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Dit chalet is ook geschikt voor mindervaliden, er zijn beugels in de badkamer en het toilet geplaatst en er is een aangepaste entree. Parkeren kan direct bij het chalet. Buiten is het terras voorzien van tuinmeubilair en u heeft de beschikking over een opbergschuurtje. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi.

Op dit vakantiepark

Het Molecaten Park Wijde Blick beschikt over een binnenzwembad met kinderbad en super lange glijbaan. Voor de kinderen is er een speeltuin met airtrampoline, een tafeltennistafel en voet-en basketbalveld. De allerkleinsten kunnen de schaapjes voeren bij de natuurweide. Verder is er nog een jeu de boulesbaan en tafeltennistafel. In de schoolvakanties zorgt het animatieteam elke ochtend en avond voor leuke activiteiten zoals knutselochtenden, sporttoernooitjes en kinderdisco's. Lekker genieten van een hapje en een drankje kan op het terras van de Brasserie Hoogtij op het park. De dagelijkse boodschappen kunt u halen bij de supermarkt en bij het ontbijtcafé is het genieten geblazen van een uitgebreid ontbijtbuffet, wel even reserveren! Als u even geen zin aan koken heeft dan is een lekker frietje van de snackbar 'het Pleintje' de oplossing.

De omgeving van Park Wijde Blick

In de omgeving van dit Molecaten Park Wijde Blick in Renesse Chalet type Zilvermeeuw 4-personen zijn er diverse mogelijkheden voor leuke uitstapjes; natuurlijk het prachtige brede Noordzeestrand bij Renesse, de kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op het strand en in de duinen en vlakbij is het natuurgebied Boswachterij Westerschouwen met vele wandelroutes en mooie fietspaden en aan de zuidkant van het eiland is een vogelboulevard! Dat wordt vogels spotten!
Maar het prachtige Zeeland heeft natuurlijk veel meer te bieden, bezoek de gezellige dorpjes Zierikzee en Burgh-Haamstede of pak een terrasje in Middelburg. Bezoek het Deltapark Neeltje Jans en u zult de kinderen een plezier doen met een bezoek aan het Arsenaal voor een spannend piratenavontuur.

Samen genieten van een welverdiende vakantie in dit Molecaten Park Wijde Blick in Renesse Chalet type Zilvermeeuw 4-personen in de prachtige omgeving van de gezellige badplaats Renesse in de provincie Zeeland. We verwelkomen u graag!

Ga terug naar overzicht