Vakantiehuis Renesse: Chalet type Strandloper 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Renesse), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Renesse, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig 6-persoons Chalet te huur op Molecaten Park Wijde Blick in Renesse, Zeeland, Nederland.

Op het prachtige Zeeuwse eiland Schouwen-Duivenland vlakbij de gezellige badplaats Renesse vakantiewoningen te huur voor 2-6 personen op het Molecaten Park Wijde Blick in Renesse, Zeeland. Familiepark met binnenzwembad.

Dit Molecaten Park Wijde Blick in Renesse Chalet type Strandloper 6-personen heeft een gezellige woonkamer met TV en open keuken. In de keuken kunt u gebruik maken van een afwasmachine, magnetron, waterkoker en Senseo. Er zijn 3 slaapkamers waarvan één met 2-persoonsbed en twee met twee 1-persoonsbedden, waarvan één met hoogslaper. Het bedlinnen is inbegrepen bij de huurprijs. Badkamer met toilet, douche en wastafel. Buiten is de veranda voorzien van tuinmeubilair. Tegen betaling kunt u gebruikmaken van WiFi en dit chalet is geheel rookvrij en heeft centrale verwarming. Helaas zijn huisdieren niet toegestaan.

Vakantiepark Wijde Blick

Het Molecaten Park Wijde Blick beschikt over een binnenzwembad met kinderbad en glijbaan. Voor de kinderen is er binnen een speelkamer met biljart en airhockey. Buiten een speeltuin met airtrampoline, een tafeltennistafel en basketbal- en voetbalveld. Het animatieteam zorgt in de schoolvakanties elke ochtend en avond voor leuke activiteiten die uw kinderen niet willen missen! In de brasserie Hoogtij op het park kunt u heerlijk eten en voor een snelle hap is er een snackbar op het park. Elke ochtend kunt u bij het ontbijtcafé genieten van een heerlijk ontbijt, wel even reserveren. Bij de receptie zijn fietsen en bolderwagens te huur.

De omgeving van het park

In de omgeving van dit Molecaten Park Wijde Blick in Renesse Chalet type Strandloper 6-personen zijn er diverse mogelijkheden voor leuke uitstapjes; bezoek het Deltaplan Neeltje Jans, of het Arsenaal voor een piratenavontuur, wat zullen uw kinderen genieten! Maar ook de gezellige Zeeuwse dorpjes zoals Zierikzee en Burgh-Haamstede zijn een bezoekje waard. Voor de natuurliefhebbers is er aan de zuidkant van het eiland een vogelboulevard, dus uw verrekijker niet vergeten! Kortom in het Zeeuwse land is van alles te beleven, vraagt u ook bij de receptie naar leuke uitstapjes.

Geniet samen met uw familie van een super vakantie in dit Molecaten Park Wijde Blick in Renesse Chalet type Strandloper 6-personen in de prachtige omgeving van de gezellige badplaats Renesse in de provincie Zeeland. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht