Vakantiehuis Renesse: Chalet type Excellence 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Renesse), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Renesse, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Chalet voor 6 personen te huur op Siblu Camping De Oase in Renesse, Zeeland, Nederland.

Op een mooie locatie vlakbij het Noordzeestrand vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op Siblu Camping De Oase in Renesse, Zeeland, Nederland. Familiecamping met kinderfaciliteiten.

Deze vrijstaande Siblu Camping De Oase Chalet type Excellence 6-personen beschikt over een gezellige woonkamer met TV en open keuken.
In de keuken is alles wat u nodig heeft zoals een koffiepadapparaat, waterkoker, broodrooster, afwasmachine inbouwoven en magnetron. Drie slaapkamers waarvan twee met stapelbed, badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair, parasol en BBQ. Het gebruik van Wifi is gratis.

Siblu Camping De Oase in Renesse

Deze camping ligt vlakbij de duinen, zee, strand, per fiets makkelijk bereikbaar maar de camping heeft ook een eigen shuttle service naar het strand. 
Er is een animatieteam die leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert in de vakantieperiodes, en voor de kinderen zijn er meerdere speeltoestellen en en tafeltennistafel. De dagelijks boodschappen, waaronder verse broodjes en de ochtendkrant kunt u halen in de supermarkt op de camping.

Uitstapjes in de omgeving van de camping

Als gast van deze Siblu Camping De Oase Chalet type Excellence 6-personen kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden, de camping is dichtbij de Noordzee, dus heerlijk genieten van zon, zee en strand! In de omgeving zijn ook veel mogelijkheden om prachtig wandel- en fietstochten te maken. Een dagje naar het Deltapark Neeltje Jans is voor de kinderen een aanrader, kom naar de zeehonden of bekijk het grootste aquarium van Zeeland. Zeehonden spotten op de Oosterschelde kan het best met de rondvaartboot de MS Onrust.  
Bij de receptie vindt u informatie over alle bezienswaardigheden in de omgeving.

Kom naar dit gezellige Siblu Camping De Oase Chalet type Excellence 6-personen en geniet van een heerlijk verblijf aan de Zeeuwse kust in Renesse. U bent van harte welkom! Tot Ziens!

Ga terug naar overzicht