Vakantiehuis Renesse: Chalet type Elegance 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zeeland (Renesse), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Renesse, Zeeland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Gezellig chalet voor 4 personen te huur op Siblu Camping De Oase in Renesse, Zeeland, Nederland.

Op een mooie locatie vlakbij het Noordzeestrand vakantiewoningen voor 2 tot 8-personen te huur op Siblu Camping De Oase in Renesse, Zeeland, Nederland. Familiecamping met kinderfaciliteiten.

Dit vrijstaande Siblu Camping De Oase Chalet Type Elegance 4-personen beschikt over een gezellige woonkamer. Open keuken waarin een koelkast, inbouwoven, magnetron, broodrooster, koffiepadapparaat en waterkoker. Twee slaapkamers. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Terras met tuinmeubilair, BBQ en parasol. Het gebruik van WiFi is gratis.

Siblu Camping De Oase

Deze familiecamping is perfect gelegen op fiets afstand van strand, zee en de duinen. De camping beschikt over leuke speeltoestellen voor de kinderen en een animatieteam organiseert leuke knutselochtenden en sport- en spelactiviteiten voor alle leeftijden. Er is een supermarkt op de camping voor uw dagelijkse boodschappen en als extra service is er een shuttle bus naar het strand.

De omgeving van de camping

Als gast van dit Siblu Camping De Oase Chalet Type Elegance 4-personen zijn er voldoende leuke uitstapjes in de omgeving te maken. De ligging leent zich uitstekend voor veel strandplezier. De watersportliefhebber kan genieten bij het zeil- & Surfcentrum Brouwersdam om te zeilen, surfen of suppen. Ook een uitstapje naar het Deltapark Neeltje Jans met zeehonden, een aquapark, aquarium is beslist de moeite waard! Of maak een rondvaart op de ms Onrust om zeehonden te spotten op de Oosterschelde. 
Bij de receptie vindt u alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In dit gezellige Siblu Camping De Oase Chalet Type Elegance 4-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie bij het Noordzeestrand in Renesse in de provincie Zeeland. Wij heten u van harte welkom!

Ga terug naar overzicht