Vakantiehuis Reeuwijk: Waterwoning type Vrijhoef 4C1 4-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Reeuwijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Reeuwijk, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 4
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Waterwoning voor 4 personen te huur op Landal De Reeuwijkse Plassen in Reeuwijk, Zuid-Holland.

Op een prachtige locatie nabij de Reeuwijkse Plassen luxe vakantiewoningen voor 2 tot 20-personen te huur op Landal De Reeuwijkse in Reeuwijk, Zuid-Holland, Nederland. Luxe vakantiepark met overdekt zwembad, recreatieplas en strand.

Deze Landal De Reeuwijkse Plassen waterwoning type Vrijhoef 4C1 4-personen beschikt over een gezellige ingerichte woonkamer met flatscreen-tv. De keuken is van alle gemakken voorzien met een afwasmachine, combimagnetron, Nespresso koffiemachine en filterkoffiezetapparaat. Apart toilet. Twee slaapkamers met beide extra tv. Badkamer met douche, ligbad en wastafel. Deze vakantiewoning heeft een omheinde tuin met terras aan het water. U kunt gebruik maken van terrasmeubilair en parasol. Het gebruik van WiFi is gratis.

Landal De Reeuwijkse Plassen

Dit leuke vakantieresort is gelegen aan de Reeuwijkse Plassen, voor de watersporter een ideale locatie. Er zijn mogelijkheden om te surfen, suppen, kanoën, zeilen en duiken. Voor de kinderen is er een speeleiland in het water en zwemmen kan in de recreatieplas met strand of in het overdekte zwembad met peuterbad. Tijdens de schoolvakanties zijn er voldoende activiteiten voor kinderen georganiseerd door het animatieteam. Er zijn diverse horecagelegenheden zoals een coffee corner, ijssalon en restaurant. Verse broodjes voor het ontbijt zijn verkrijgbaar in de parkshop op het park.

De omgeving van Reeuwijk

Als gast van deze Landal De Reeuwijkse Plassen waterwoning type Vrijhoef 4C1 4-personen kunt u genieten van tal van watersportmogelijkheden maar het is ook en optie om per fiets of wandelend de poldernatuur te ontdekken. Breng een bezoek aan de prachtige historische stad Gouda, of het streekmuseum in Reeuwijk. Een dagje Diergaarde Blijdorp in Rotterdam zal bij de kinderen wel in de smaak vallen. Bij de receptie vindt u meer informatie over de bezienswaardigheden in de buurt, hier zijn ook fietsen te huur voor een prachtige fietstocht in de omgeving.

In deze Landal Landal De Reeuwijkse Plassen waterwoning type Vrijhoef 4C1 4-personen kunt u genieten van een heerlijke vakantie in Reeuwijk in de provincie Zuid-Holland. Wij heten u van harte welkom. Tot ziens!

Ga terug naar overzicht