Vakantiehuis Reeuwijk: Waterwoning type Vijfheren 8C2 8-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Reeuwijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Reeuwijk, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 8
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Ruime bungalow voor 8 personen te huur op Landal De Reeuwijkse Plassen in Reeuwijk, Zuid-Holland.

Op een prachtige locatie nabij de Reeuwijkse Plassen luxe vakantiewoningen voor 2 tot 20-personen te huur op Landal De Reeuwijkse in Reeuwijk, Zuid-Holland, Nederland. Luxe vakantiepark met overdekt zwembad, recreatieplas en strand.

Deze ruime Landal De Reeuwijkse Plassen Waterwoning type Vijfheren 8C2 8-personen beschikt over een gezellige en ruime woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals afwasmachine, combimagnetron en koffiezetapparaat. Apart toilet in de hal. Slaapkamer met flatscreen TV, badkamer en suite douche en wastafel. Op de eerste etage 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Deze waterwoning heeft een eigen aanlegsteiger, een terras met glazen overkapping, tuinmeubilair en parasol. Het gebruik van WiFi is gratis.

Over vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen

Dit familiepark ligt op een uitstekende locatie aan de Reeuwijkse Plassen met een eigen recreatieplas en zandstrand. Op het park zijn diverse boten te huur. Er zijn verder mogelijkheden om te suppen, kanoën, windsurfen, zeilen en duiken. Het park beschikt over een overdekt zwembad met apart kinderbad. Voor de kinderen is er voldoende te beleven zoals een indoor speelplaats, en klimtoestellen op het natuur speeleiland. Er is een animatieteam die in de vakantieperiodes leuke activiteiten voor alle leeftijden organiseert. Op het park zijn verschillende horecamogelijkheden zoals het restaurant Mercatu, een koffiecorner en een ijssalon. Voor uw dagelijks boodschappen kunt u terecht in de parkshop op het park.

De omgeving van het vakantiepark

Als gast van deze Landal De Reeuwijkse Plassen Waterwoning type Vijfheren 8C2 8-personen kunt u vast een keuze te maken voor leuke uitstapjes in de omgeving. Er zijn fietsen te huur bij de parkreceptie dus kunt u met een fietstocht de prachtige natuur ontdekken. De stad Rotterdam is niet ver en u zult de kinderen een plezier doen met een bezoek aan Diergaarde Blijdorp. Bij de receptie vindt u alle informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

In deze gezellige Landal De Reeuwijkse Plassen Waterwoning type Vijfheren 8C2 8-personen kunt u samen genieten van een heerlijke vakantie in de provincie Zuid-Holland. U bent van harte welkom, graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht