Vakantiehuis Reeuwijk: Waterwoning type Broekvelden 6C2 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Zuid-Holland (Reeuwijk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiewoningen huren in Reeuwijk, Zuid-Holland, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen.
Prijzen en beschikbaarheid

Vrijstaande bungalow voor 6 personen op Landal De Reeuwijkse Plassen in Reeuwijk, Zuid-Holland.

Op een prachtige locatie nabij de Reeuwijkse Plassen luxe vakantiewoningen voor 2 tot 20-personen te huur op Landal De Reeuwijkse in Reeuwijk, Zuid-Holland, Nederland. Luxe vakantiepark met overdekt zwembad, recreatieplas en strand.

Deze vrijstaande Landal De Reeuwijkse Plassen Waterwoning type Broekvelden 6C2 6-personen is gelegen aan het binnenwater en beschikt over een modern ingerichte woonkamer met flatscreen TV. De bungalow heeft een open keuken met hierin een afwasmachine, combimagnetron, Nespresso koffieapparaat en filterkoffiezetapparaat. Apart toilet. Drie slaapkamers in het souterrain. Twee badkamers waarvan één met ligbad en toilet. Buiten is het terras gelegen aan het water en voorzien van tuinmeubilair en parasol. U kunt gratis gebruik maken van WiFi.

Op vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen

Dit prachtig gelegen vakantiepark direct aan de Reeuwijkse Plassen heeft voldoende faciliteiten zoals een overdekt zwembad, maar is ook ideaal voor de watersporter. Er zijn mogelijkheden om te suppen, kanoën, surfen, zeilen en duiken. Voor de kinderen is er een indoorspeelplaats en het animatieteam organiseert in de schoolvakanties leuke sport- en spelactiviteiten. Uw dagelijkse boodschappen kunt u halen bij de parkshop. Geen zin aan koken? Er zijn diverse horecagelegenheden op het park zoals een coffee corner, ijssalon en restaurant, maar ook in de directe omgeving zijn mogelijkheden.

Uitstapjes in de omgeving van het park

In de omgeving kunt u als gast van deze Landal De Reeuwijkse Plassen Waterwoning type Broekvelden 6C2 6-personen leuke uitstapjes maken. Bent u een watersportliefhebber dan zijn er verschillende mogelijkheden. Ook een fietstocht om zo de prachtige natuur in de omgeving te ontdekken is mogelijk, Fietsen zijn bij de parkreceptie te huur. Bezoek de historische stad Gouda, maar ook het streekmuseum in Reeuwijk is de moeite waard. Met de kinderen is het een aanrader om Diergaarde Blijdorp in Rotterdam te bezoeken. Vraag bij de receptie even naar meer informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.

U kunt met een verblijf in deze luxe Landal De Reeuwijkse Plassen Waterwoning type Broekvelden 6C2 6-personen genieten van een super vakantie aan de Reeuwijkse Plassen in de provincie Zuid-Holland. U bent van harte welkom! Tot ziens!

Ga terug naar overzicht